Search for content, post, videos

De ce suntem infidele

In ciuda faptului ca studiile psihologilor arata ca barbatii au tendinta sa fie mai infideli decat femeile, trebuie sa recunoastem ca nici noi nu suntem mai prejos decat ei.

Fenomenul infidelitatii a capatat amploare in ultimii 50 de ani iar sociologii pun acest lucru pe seama faptului ca oamenii isi pierd increderea in lucrurile imateriale. Asadar, ultimele sondaje au scos la iveala faptul ca din ce in ce mai putina lume crede in dragoste adevarata.

Ba mai mult, femeile sunt cele care pierd speranta de a gasi dragostea adevarata, mai repede. Si acest lucru se intampla din cauza faptului ca numarul relatiilor terminate din cauza infidelitatii a crescut.

Deci, este o adevarata tendinta de a-ti insela partenerul, insa de cele mai multe ori, majoritatea femeilor care fac acest lucru nu isi pot explica motivul concret pentru care recurg la alti parteneri sexuali.

Asadar, potrivit psihologilor, se pare ca exista o serie de motive foarte clare pentru care o femeie alege sa insele, chiar daca site cum sa gaseasca partenerul potrivit. 

Primul si cel mai simplu dintre ele este ca are nevoie de o iubire fulgeratoare. Psihologii sustin ca femeile nu pot sa separe sentimentele de sexualitate si ca de aceea, de fiecare data aproape cand au un sentiment de afinitate fata de un barbat, isi doresc si o relatie sexuala cu acesta, desi nu recunosc.

Al doilea motiv si unul dintre cele mai des intalnite este razbunarea. Potrivit psihologilor, razunarea este o actiune tipic feminina si de aceea este una dintre cele mai de pret arme ale noastre. totodata, se pare ca o femeie nu inseala din razbunare doar daca ea la randul ei a fost inselata, ci si pentru a se razbuna pentru comportamentul deficitar al partenerului.

Al treilea si unul dintre cele mai ascunse motive, desi cel mai adevarat, este ca femeile au nevoie sa simta ca traiesc. S-a demonstrat ca, dupa o anumita varsta, femeile simt nevoia de diversificare a partenerilor pentru a-si demonstra lor insele ca inca mai sunt atragatoare. Asadar, aleg saaiba relatii sexuale fugitive cu diferiti barbati tocmai pentru a se simti dorite, pentru ca nu le mai este de ajuns ceea ce au acasa si pentru ca nu isi pot explica care sunt cauzele scaderii apetitului sexual al partenerului.

 CE ZICI, ESTI DE ACORD? COMENTEAZA PE FORUM!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *