Search for content, post, videos

De ce sunt relatiile moderne atat de fragile?

Ne-am decis sa impartasim acest articol cu tine deoarece consideram ca te va ajuta sa intelegi de ce nu avem relatii de durata ca bunicii nostri.

1. Nu suntem pregatiti
De multe ori nu suntem pregatiti sa facem compromisuri, sa ne sacrificam si sa iubim neconditionat pe cineva. Nu vrem sa asteptam si vrem totul deodata. Nu ne lasam sentimentele sa evolueze si punem o limita de timp pe ceea ce trebuie sa simtim.

2. Confundam iubirea cu alte sentimente
De multe ori intalnim pe cineva care va iesi cu noi la un film sau in club, nu pe cel care ne poate intelege si ne poate sustine in momentele dificile. Nu ne place sa traim vieti plictisitoare si cautam mereu o companie distractiva care ne poate transforma viata intr-o aventura. Nu suntem mereu pregatiti pentru o schimbare care se intampla inevitabil dupa o anumita perioada de romantism si afectiune.

3. Asteptam un rezultat imediat
Cand ne indragostim deja ne dorim ca relatia noastra sa fie matura, insa aceasta maturitate, precum si intelegerea vine dupa ani petrecuti impreuna. Majoritatea oamenilor din ziua de azi considera ca nu exista nimic in aceasta lume care sa merite timpul si rabdarea lor, nici chiar iubirea.

4. Preferam sa ne irosim timpul
Majoritatea dintre noi prefera sa isi petreaca o ora cu sute de oameni, decat o zi cu o singura persoana. In ziua de astazi exista aceasta conceptie ca este mai bine sa intalnesti oameni decat sa incerci sa ii cunosti. Suntem nerabdatori si vrem totul deodata. Incepem relatii si le punem capat imediat ce gasim ceva mai buna. Nu oferim ce-i mai bun unei persoane, dar ne dorim ca ea/el sa fie perfecta. Iesim la intalniri cu multe persoane, dar rar dam o sansa adevara cuiva.

5. Devenim dependenti de tehnologie
Tehnologia ne-a adus mai aproape. Suntem atat de aproape cateodata incat ne este greu sa respiram. Mesajele scrise, mesajele vocale, apelurile video au inlocuit interactiunea face-to-face in multe cazuri. Nu trebuie sa ne mai petrecem timpul impreuna. Stim atatea unul despre altul incat nu mai avem despre ce sa discutam.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *