Search for content, post, videos

De ce sunt femeile infidele

Motivele pentru care femeile apeleaza la relatii extraconjugale pot fi de cele mai multe ori necunoscute, insa cercetarile si studiile efectuate de-a lungul timpului arata ca motivele sunt mai multe si mai diferite fata de cele ale barbatilor.

Cea mai mare diferenta care s-a constatat in urma acestui studiu e reprezentata de faptul ca femeile nu cauta neaparat aventura sau placere, ci o conexiune emotionala puternica care sa le puna intr-o stare potrivita pentru a se putea bucura cu adevarat de relatiile intime. Dintr-un studiu publicat de Helen Fisher reiese ca dor 34% dintre femei s-au casatorit fericite, fata de barbati care se regasesc la un procent de 56%.

Alte motive sunt reprezentate de faptul ca acestea-si doresc o crestere a stimei de sine. Neglijenta din partea partenerului poate cauza probleme mari de integritate a respectului de sine, asa ca se vor simti apreciate si iubite in bratele altui barbat, iar asta le conferi o nuanta noua a vietii traite si-n dormitor.

Un alt motiv este reliefat de faptul ca-si doresc si altceva nou, iar partenerul lor poate nu e dispus sa incerce lucruri care ies din zona sa de confort. Un simplu flirt poate duce la o noapte incendiara cu un strain, in loc sa fie vorba de partenerul/sotul acesteia.

Nefericirea si senzatia de singuratate in relatie sunt alti 2 factori care impulsioneaza o astfel de decizie, la fel ca si atunci cand sunt suparate si cauta razbunare.

Un factor grav care poate duce foarte usor la inselat si chiar poate distruge casnicii de lunga durata este reprezentat de dependenta, indiferent de ce forma aducem in discutie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *