Search for content, post, videos

De ce sunt barbatii innebuniti dupa sani

Sanii nu au capacitatea de a genera, fizic, nicio placere barbatului. Asadar, de ce sunt barbatii innebuniti dupa ei? Un neurocercetator sustine ca a gasit raspunsul!

 

Larry Young, neurocercetatori si profesor de psihiatrie la Universitatea Emory din Georgie (SUA), a vrut sa descopere de ce sunt barbatii heterosexuali atat de atrasi de sanii femeilor.

 

Studiind bazele neurologice ale comportamentului social, el a ajuns la concluzia ca, atunci cand vine vorba de sani, barbatii sunt doar niste bebelusi mari.

 

Young sustine ca la nivelul creierului exista un anumit circuit dezvoltat inca de la inceputurile evolutiei omenirii care, prin alaptat, crea si intarea legatura dintre mama si copil.

 

Mai mult de atat, atunci cand o femeie alapteaza natural, cu bebelusul la san, organismul ei elibereaza “hormonul iubirii”, oxitocina. Aceasta invadeaza creierul femeii permitandu-i astfel sa-si concentreze toata atentia si toata afectiunea asupra bebelusului.

 

Studii recente au aratat, inca, ca nu doar alaptatul face ca creierul femeii sa fie invadat de “hormonul iubirii”, ci si stimularea sexuala a sanilor de catre barbat. In aceasta situatie, atentia si afectiune este indreptata catre partener si favorizeaza intarirea relatiei intre cei doi.

 

Cu alte cuvinte, barbatii se pot face pe ei insisi mai doriti de catre o femeie daca ii stimuleaza sexual sanii in timpul preludiului si al sexului. Dar oare barbatii stiu asta?

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *