Search for content, post, videos

De ce sunt atrase femeile de barbati asemanatori cu tatal lor?

O carte la care au contribuit 15 profesori de la derite institutii academice arata ca atractia fata de barbati care seamana cu figura paterna din familie este generata de expunere.

Iata ce inseamna acest lucru!

Profesorii universitari si-au unit cunostintele pentru a concepe volumul intitulat stiinta Relatiilor: Raspunsurile la intrebarile tale despre intalniri, casatorie si familie.

Una dintre principalele probleme la care au cautat un raspuns este: ce il face mai atractiv pe un barbat pentru o femeie?

 Folosind sondaje de opinie, parerile studentilor si experienta lor academica, raspunsul a fost EXPUNEREA!

Cu cat privesti pe cineva mai mult, cu atat, chiar si la nivel sumliminal, il placi mai mult. De exemplu, daca vezi o poza pe site-urile matrimoniale a unui barbat pe care il consideri neatragator, in timp, daca ii vei privi profilul de mai multe ori, ajungi sa iti spui ca totusi nu arata atat de rau, a atras atentia profesorul Jennifer Hartman, de la Universitatea Colorado.

Practic, femeile sunt mai atrase de barbati daca ii vad de mai multe ori.

La intrebarea mai complexa, de ce femeile se simt atrase de barbati asemanatori tatalui, doctorul Benjamin Le, de la Colegiul Haverford, a raspuns: De exemplu, daca parintele nu a fost apropiat de copil, acesta din urma s-a obisnuit sa nu conteze pe ajutorul lui si astfel isi si gaseste un partener pe care sa nu se bazeze foarte mult.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *