Search for content, post, videos

De ce-si fac griji barbatii la prima partida de sex. Ce fel de probleme au

De ce isi fac griji dupa sex

Prima partida de sex ridica destul de multe griji atat pentru femei, cat mai cu seama pentru barbati care simt nevoia sa „dovedeasca ce pot” inca de la inceputul relatiei sexuale.

A te cupla cu cineva nou este incitant, pasional, dar si stresant, mai ales pentru barbati. In timp ce femeile adopta adesea strategia „astept sa vad ce zice/face”, barbatii sunt cei care se simt obligati sa actioneze, sa ia initiativa in aproape toate aspectele. Si este perfect valabil si in materie de sex. La prima partida de sex barbatii simt nevoia sa-si demonstreze capacitatile sexuale, motiv pentru care isi fac destul de multe griji.

Iata ce fel de griji isi fac barbatii pentru prima partida de sex!

1. Probleme de igiena

Sa spunem ca, dupa o cina gustoasa, cei doi ajuns intr-un cadru intim ideal pentru sex. La prima partida intrebari precum „Daca-mi miroase gura urat” sau griji precum „Nu pot incepe nimic pana nu ma duc la baie sa ma spal putin” si „Am stat patru ore incaltat, in caldura. Daca-mi miros picioarele” sunt firesti pentru un barbat care vrea sa-si impresioneze noua partenera. Si pana una alta, pe buna dreptate! Unor barbati le miros picioarele chiar daca au avut grija sa se spele temeinic inainte de intalnire, iar dupa ce mananci sushi si tragi doua shot-uri de tequila se prea poate ca nici respiratia sa nu fie tocmai placuta. Astfel ca un drum la toaleta si niste bomboane mentolate chiar ar fi de folos pentru a evita situatii neplacute.

2. Marimea conteaza?

Foarte putini sunt barbatii care nu-si fac griji cu privire la marimea penisului lor. „Daca crede ca e prea mic?” sau „Daca i se pare prea mare?” sunt intrebari care pot trece prin mintea ingrijorata a barbatului aflat in pragul primei partide de sex cu noua lui partenera.

3. Ce inseamna gemetele ei

Necunoscandu-si partenera din punct de vedere sexual, caci abia incepe sa o descopere, unii barbati se intreaba efectiv „ce inseamna gemetele ei” in timpul partidei de sex, cu atat mai mult cu cat fiecare femeie are propriul mod de „exprimare” intre asternuturi.

4. Oare i-a placut? Ce nota mi-o da?

Invariabil, un barbat se intreaba, la finalul primei partide de sex, cat de mult i-a placut partenerei sale „prestatia lui sexuala”. Acest lucru se intampla cu atat mai des cu cat ea nu se arata tocmai „vocala” in timpul sau dupa sex.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *