Search for content, post, videos

De ce-si dau seama strainii daca partenerul te insala

Strainii, asadar persoanele care nu au niciun fel de implicare in relatia de cuplu, isi pot da seama cu usurinta daca unul dintre parteneri il insala pe celalalt.

 

„Iubirea e oarba” – se prea poate ca afirmatia sa fie perfect adevarata, dat fiind ca se intampla adesea ca tocmai partenerul din relatia de cuplu sa fie ultimul care descopera ca este inselat de celalalt.

 

In schimb, persoanele straine de partenerii de cuplu si de relatia lor pot indica cu usurinta care dintre cei doi este infidel. Asta nu inseamna ca strainii pot spune daca unul dintre parteneri este implicat intr-o relatie „extraconjugala” sau daca a fost ori va fi, ci pur si simplu pot indica partenerul din cuplu care prezinta cele mai mari riscuri de a calca stramb. Aceasta este concluzia unei cercertari publicate in revista de specialitate „Personal Relationships”.

 

Strainilor le este mult mai usor sa observe comportamentul partenerilor in public, sa analizeze gesturile lor si gradul de devotament pe care-l manifesta unul fata de celalalt.

 

Practic, strainilor le este usor sa spuna cine este mai putin implicat in relatia de cuplu decat le este partenerilor in cauza. De la priviri la gesturi, persoanele care nu au nicio legatura cu o anumita relatie de cuplu pot indica partenerul cu cea mai mare predispozitie la infidelitate.

 

Motivul? Obiectivitatea si detasarea totala fata de relatia de cuplu analizata! Aceiasi straini nu ar putea prevede riscul infidelitatii in propria relatie, dar observand din exterior alte cupluri, modul de relationare al partenerilor in ei doi si cu celelalte persoane, necunoscuti pot indica destul de precis partenerul care ar putea insela in cuplu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *