Search for content, post, videos

Nu o sa crezi de ce este buna abstinenta sexuala

Nimeni nu spune ca sexul nu e bun, mai mult chiar, o viata sexuala perfecta te va face sa te simti mai proaspata, iti va da incredere in sine si te va ajuta sa treci mai usor peste multe probleme ale vietii de zi cu zi. Perioadele de abstinenta intre doua relatii insa, sunt bine venite. Ele te vor ajuta sa iti pui gandurile in ordine, sa iti limpezesti mintea si sa iti pui la punct lista de valori pe care le vei urma de acum incolo. Cum te va ajuta o astfel de perioada?

O minte limpede

Abstinenta sexuala, chiar si pentru o scurta vreme, te va ajuta sa iti menti mintea limpede, fara sa te gandesti, cel putin pentru o perioada, la barbati, rezervandu-ti acest timp numai pentru tine. Nu e nevoie sa iti mai petreci timpul liber imaginandu-ti cum ar putea fi viata ta alaturi de un barbat ci mai degraba gandindu-te la ceea ce te-ar face fericita pe tine, la lucrurile care iti plac si pe care ti le doresti. Astfel, iti vei putea trasa mai bine tintele si planurile de viitor pentru ca in fine, atunci cand il vei intalni intr-adevar pe acel barbat, sa stii bine ce vrei de la el si de la viata in doi, putand decide obiectiv daca si el este pe aceeasi lungime de unda sau nu.

O mai buna intelegere asupra asteptarilor

Sexul are puterea de a apropia oamenii unu de altul. Problema e insa ca, in cazul in care nu esti pregatita asa cum trebuie, te poti apropia de persoana nepotrivita. Cele mai multe femei isi petrec marea parte a deceniului 2 de viata osciland intre relatii nepotrivite cu barbati nepotriviti, probleme serioase care sunt insa umbrite de o viata sexuala buna. Odata ce iti lasi dorintele sexuale la o parte, poti sa-ti dai seama in mod obiectiv cu ce fel de oameni ti-ai petrecut timpul. Iti vei da seama astfel mai usor si de caracteristicile pe care te astepti sa le aiba persoana potrivita pentru tine.

Apreciaza-ti trupul

Este foarte usor sa cazi in depresie gandindu-te mereu daca barbatilor le place sau nu trupul tau. Si mai greu este de asemenea la primul contact intim cu un iubit, atunci cand te streseaza acest gand in mod excesiv, uneori calitatea experientei sexuale avand de suferit din aceasta cauza.

O perioada de abstinenta iti va pastra mintea limpede si astfel vei putea sa iti privesti trupul cu un ochi obiectiv. Daca nu te simti confortabil in propria piele, poti sa incerci chiar un mic exercitiu mental: petrece in fiecare dimineata cateva minute goala in fata oglinzii spunandu-ti: “sunt frumoasa”. Nu vor trece multe saptamani pana vei ajunge sa-ti spui cu cea mai mare convingere: “sunt sexy”.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *