Search for content, post, videos

De ce sa nu faci sex in apa!

Multe cupluri sunt de parere ca este cel putin palpitant sa faca sex in apa. Insa, este bine sa stii ca atunci cand faci sex in apa te expui unor pericole destul de mari, in ceea ce priveste sanatatea ta.

Asadar, daca planifici ca avra aceasta sa faci sex in apa, fie ca este vorba de apa de mare sau in piscina, gandeste-te de doua ori inainte, avand in vedere ca poti sa o patesti destul de grav.

De ce sa nu faci sex in apa

Asadar, daca faci sex in apa, risti sa te infectezi destul de grav. Acest lucru se intampla din cauza ca sexul in apa duce la contaminarea vaginului cu bacterii care pot cauza infectii dintre cele mai neplacute. Acest lucru se poate intampla in special in timpul sexului in apa marii.

Daca vrei sa faci sex in apa, in piscina, afla ca si in acest caz te expui unor pericole destul de mari. Mai precis, apa din piscina contine clor care iti poate irita vaginul si poate sa distruga balansul PH al acestuia. . Acest lucru va duce in mod sigur la infectii, ceea ce va necesita tratamente destul de lungi.

Poate cel mai important lucru atunci cand te gandesti sa faci sex in apa este sa iei in considerare bolile cu transmitere sexuala! Astfel, daca faci sex in apa, chiar daca folositi prezervativul, din cauza ca exista lichide de jur imprezur, riscul de infectare cu boli cu transmitere sexuala creste, prezervativul nefiind atat de eficient. Mai precis, apa poate intra in interiorul prezervativului, se poate contamina si aceeasi apa poate apoi sa patrunda in vagin, favorizand transmiterea de boli.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *