Search for content, post, videos

De ce este foarte important sa faci tu primii pasi in relatie

Vremurile s-au schimbat, la fel si regulile interactiunii dintre barbati si femei. Traim intr-o lume mereu in viteza, care evolueaza de la clipa la clipa, nelasandu-ne timp pentru noi insine. Acest lucru afecteaza si relatiile. Daca vrei insa sa iti gasesti perechea, nu ai vreme de pierdut. Va trebui sa cunosti o multime de tipi pana sa dai peste cel perfect, si pentru aceasta trebuie sa iei atitudine. Pentru ca stand si asteptand, nimic nu se va intampla. Ce trebuie sa faci? Urmeaza sfaturile de mai jos:

1: Identifica-ti perechea.

Fiecare dintre noi s-a facut deja o idee despre cum trebuie sa arate si cum trebuie sa se comporte persoana potrivita, pe care sa o atraga si de care sa se simta atrasa. Poate intalnesti un tip care iti aminteste de un vechi iubit… poate ca si lui ii amintesti de o noua iubita la care viseaza. Nu vei gasi din prima perechea perfecta. Acest lucru se construieste insa in timp.

2: Planuieste.

Incepe cu o intalnire „ca intre prieteni”. Nu e nimic anormal sa-l inviti la un suc dimineata, sau la un mic dejun. O astfel de intalnire te poate asigura ca nu vei cheltui o gramada de bani pentru un barbat cu care poate nu vei mai iesi si, in acelasi timp, ii lasi lui misiunea de a te invita la o intalnire „adevarata”, seara, in oras. Invita-l asadar intr-un loc placut, unde puteti discuta in liniste, niciodata un cinema sau un club. Puteti iesi chiar in parc, la o inghetata sau la un muzeu. Oricum, locul ales trebuie sa fie linistit, sa poti sa il cunosti mai bine. Fa-o insa in timpul zilei daca nu a diminetii.

3: Daca vrei ceva, trebuie sa sti sa ceri.

Barbatul viselor tale nu-ti va bate la usa cerandu-ti sa ii fi mireasa, asa pe nepusa masa. Daca vrei sa il gasesti, va trebui sa cunosti multi tipi care ti se par interesanti. Poate nu te vor invita toti in oras, de aceea probabil ca vei fi nevoita sa o faci tu in cateva ocazii. Suntem in secolul XXI. Nimeni nu se va uita urat la tine daca o vei face. Poate intr-o zi cand esti la cumparaturi grabita dai peste un tip care iti place si pe care il cunosti sumar din acel magazin. Nu te va invita, vazandu-te atat de grabita dar, nu se va intampla nimic daca il vei aborda si ii vei chema la o cafea vis-a vis.

4: Fii increzatoare in sansele tale.

Increderea in propriile forte este atractiva pentru oricine. O astfel de persoana daca este si directa, primeste imediat respectul celor din jur. Fii deci cat se poate de increzatoare si directa. Barbatilor le va placea pentru ca aceste calitati sunt cat se poate de sexy la o femeie din zilele noastre. Ti-e frica de a nu fi respinsa? Si ce daca? Barbatii se confrunta cu asta zi de zi si nu dau inapoi. Gandeste simplu: „daca ma respinge, inseamna ca nu este destul de bun pentru mine”. Pare greu? Nu e deloc.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *