Search for content, post, videos

De ce nu te mai suna inapoi, dupa o intalnirea de vis

Sunt variate motivele pentru care un barbat nu mai contacteaza o femeie dupa o intalnire care a decurs perfect, cel putin in opinia ei.

 

Aproape orice femeie trece printr-un episod de abandon, chiar daca poate parea minor. Are o intalnire reusita cu un barbat, prestabilita sau spontana, iar acesta nu o mai cauta. Ce inseamna acest lucru? Ca nu era interesat de ea? Ca nu este atragatoare? Sau ca nu este pe gustul lui? Care sunt, de fapt, motivele pentru care un barbat nu cauta o femeie dupa ce a petrecut momente placute cu ea?!

 

Motivul nr. 1: nu a fost sincer

 

Daca o femeie a facut schimb de numere de telefon, de adrese de e-mail sau alte mijloace de comunicare, dar el nu ia nicio initiativa in o contacta, se prea poate ca viata lui sa fie mai complicata decat isi imagineaza ea. Este foarte probabil sa aiba alte angajamente emotionale de care nu se poate sau nu vrea sa se rupa, chiar daca a petrecut momente placute cu femeia careia i-a facut rost de numarul de telefon. Poate fi vorba de o relatie amoroasa in plina desfasurare, de o veche relatie care inca il bantuie sau poate pur si simplu nu vrea sa se complice, pentru ca stie ca, pe fondul conexiunii puternice pe care a avut-o cu femeia respectiva, lucrurile vor „degenera” catre un soi de relatie.

 

Motivul nr. 2: avea chef doar de flirt

 

Barbatii sunt galanti si obtin un numar de contact de la o femeie pe care aparent au pus ochii si pentru ca vor sa-si dovedeasca faptul ca „inca mai pot”, nefiind de fapt interesati de niciun fel de relatie amoroasa. Este mai ales cazul barbatilor deja implicati intr-o relatie de cuplu. Ei nu considera ca insala sau ca pregatesc terenul pentru infidelitate, pentru ca nici nu-si doresc asta. Insa vor sa-si dovedeasca lor insisi ca inca sunt doriti si de alte femei, ca inca au acel sarm specific care-i face atragatori in ochii reprezentantelor sexului tare. Asadar, cocheteaza, obtin un numar de contact, dar totul se opreste acolo pentru ei.

 

Motivul nr. 3: a fost doar politicos

 

Desi unora dintre femei le este greu sa asocieze politetea cu barbatii, exista si reprezentanti ai sexului tare care sunt peste masura de amabili si, in situatii neasteptate, nu vor sa raneasca nici macar un pic interlocutorul. Acesti barbati se trezesc, uneori, in situatia in care se vad nevoiti sa sustina o discutie placuta, ce-i drept, cu o femeie de care nu sunt, de fapt, interesati, iar la final sa obtina un numar de telefon, o adresa de e-mail sau macar un profil de Facebook. Politetea exagerata ii determina, de fapt, sa nu refuze in fata.

 

Motivul nr. 4: nu este interesat

 

O intalnire spontana, mai ales, care a implicat o discutie foarte placuta cu o femeie nu implica neaparat ca interlocutorul barbat este interesat sexual de respectiva. Sau poate, desi o considera atragatoare la inceput, pe masura ce inaintau in discutie, a descoperit ca ea chiar nu este genul lui. Oricum ar fi, barbatii pot sustine conversatii placute si pot da impresia ca intalnirea este una reusita, chiar daca, in fond, nu sunt interesati de femeie de langa ei. Astfel ca, dupa intalnire, nu o mai cauta.

 

Motivul nr. 5: a pierdut datele de contact

 

Desi exista o mie si una de modalitati de a da de cineva, la fel exista si situatii in care barbatii pierd datele de contact ale femeilor carora le-au facut avansuri. O carte de vizita se pierde usor, iar cateva miscari neglijente pe telefonul mobil poate duce la stergerea unui numar de contact.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Radu Raducu</cite>

  kkk

  haideti sa va zic o chestie intamplator am dat peste 2
  site-uri de facut bani bineinteles ca la inceput nu am crezut am crezut dar
  m-am edificat si am vorbit cu ceva prieteni de-ai mei si mi-au zis ca este
  adevarat si ei tot asa au patit ca si mine si apoi am zis sa incerc de ce
  nu???nu pierd absolut nimic nu trebuie sa platesc nimic doar sa dau click pe
  cateva reclame in fiecare zi mi se pare foarte usor dar banii vin bineinteles
  putin dar putin cate putin se aduna ca de azi pe maine nimeni nu poate castiga
  eu sunt de conceptia asta acuma fiecare are parerea lui..mersi va las 2 linkuri
  sper sa va descurca-ti..va multumesc!nu fi-ti nepasatori cum am fost si eu la
  inceput incerca-ti si o sa va convinge-ti credeti-ma si eu am ezitat la inceput
  dar mi-a parut rau ca nu am inceput de mai demult eu iti zic cum am procedat si
  eu poate zici acuma ca vreau sa te fac sa crezi e alegerea ta nimeni nu te
  obliga dar pacat sa nu incerci pentru ca nu te costa absolut nimic crede-ma
  aboslut nimic.

  http://bit.ly/1hELK97 -aici ai avantaj ca primesti 6$ la
  inregistrare

  http://bit.ly/1c3XMJ5 -aici ai avantaj ca poti sai retragi
  foarte repede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *