Search for content, post, videos

De ce nu reusesti sa iti gasesti jumatatea: 3 obstacole psihice pe care sa le depasesti!

femeile tinere sunt atrase de barbati mai in varsta

Toata lumea isi doreste sa se implice intr-o relatie care sa ii aduca satisfactii la nivel emotional si nu numai, insa nu oricine reuseste sa atraga persoana potrivita cu care sa formeze un cuplu durabil si armonios.

Din pacate, foarte multi oameni isi micsoreaza singuri, cu buna stiinta sau nu, sansele sa-si gaseasca jumatatea. Iata care sunt cele mai frecvente cauze care te impiedica sa ajungi la partenerul pe care ti-l doresti, potrivit teoriilor psihologilor:

 

1. Abandonarea sineluiDaca te numeri printre acei oameni care se refugiaza in orice pentru a fugi de sine, care se judeca aspru la orice pas sau care ii fac pe cei din jur responsabili de propria nefericire, ar trebui sa stii ca nu vei reusi sa atragi decat persoane cu aceeasi problema ca a ta.

Daca cel de langa tine se afla in acelasi stadiu de abandon de sine, relatia nu va va face fericiti pe niciunul dintre voi, dimpotriva: va veti alimenta reciproc neacceptarea de sine.

2. Teama de a fi respins

Aceasta apare in paralel cu abandonarea sinelui. Atunci cand tu insuti te respingi, incepe sa iti fie teama ca vor face si cei din jur acelasi lucru.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/GU9HgA )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *