Search for content, post, videos

De ce nu e bun sexul de impacare. Iti face mai mult rau decat bine

Potrivit cercetarilor din ultima vreme, efectuate de psihologi, se pare ca sexul de impacare are efecte negative asupra psihicului femeilor.

Aceste lucruri se intampla mai ales daca problemele care au cauzat certurile nu au fost rezolvate inainte de sex.

Iata de ce nu e bun sexul de impacare:

Psihologii sustin ca femeile care cedeaza si fac sex de impacare cu partenerul, chiar daca problemele carte au cauzat discutii nu au fost rezolvate pe deplin, pierd “teren” in fata acestuia. Mai precis, devin mult mai vulnerabile si, in mod inconstient, devin mai usor de manipulat de catre partener. Pe deasupra, sexul de impacare poate sa accentueze emotiile negative ale femeii, daca nu au fost clarificate problemele initiale.
Pe de alta parte, psihologul Seth Meyers, renumit lanivel mondial pentru studiile sale aspupra cuplurilor, sustine ca sexul de impacare de fapt intareste drama emotionala cauzata de cearta dinainte.

«Partenerii ar trebui sa-si stapaneasca impulsul de a-si rupe hainele de pe ei intr-o cearta si ar trebui in schimb sa-si rezolve problemele cu care se confrunta, ajungand la un numitor comun», sustine el.
Nu in ultimul rand, psihologii sustin ca sexul de impacare nu stinge deloc conflictul care a degenerat. Mai mult decat atat, ar putea fi un catalizator pentru o noua discutie, avand in vedere dispozitia proasta in care se afla partenerii.
Cel mai bine de fapt, in loc de sex, este ca partenerii cuplului sa poarte o discutie cu privire la cearta avuta, sa se ierte unul pe celalalt si abia apoi sa faca sex, sustin specialistii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *