Search for content, post, videos

De ce ne castiga mai repede increderea barbatii cu ochi caprui

Daca ai ochi caprui si fata atractiva, esti o persoana demna de incredere, arata un studiu efectuat recent efectuat la Universitatea Carol din Praga.

Insa specialistii au descoperit ca, in cazul barbatilor, constatarea conteaza si mai mult decat la femei.

Cercetatorii din Cehia au descoperit ca barbatii si femeile care au ochii caprui sunt mai de incredere decat cei care au alta culoare la ochi. Totodata, increderea este si mai mare in persoanele care au si chipuri atractive.

La studiul efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea Carol din capitala ceha, Praga, au participat 250 de voluntari care s-au uitat la peste 80 de fotografii cu femei si barbati.

In cazul barbatilor, faptul ca au ochii caprui conteaza si mai mult decat in cazul femeilor atunci cand vine vorba de acordarea increderii.

Expertul Acasa.ro, psiholog, psihoterapeut Keren Rosner: Prima relatie dupa o despartire dureroasa

Studiul a aratat ca barbatii cu ochi capru au, in majoritatea cazurilor, ochii mai mari, nasul si barbia mai proeminente. Aceste trasaturi inspira mai multa masculinitate decat cei care au trasaturile fetei mai mici. Cei din urma dau senzatia ca au o masculinitate redusa.

Cercetatorii de la Praga au stabilit ca, in cazul barbatului, cu cat masculinitatea este mai mare cu atat, el este mai demn de incredere.

Cele mai grave probleme din viata de cuplu si rezolvarea lor

Ce sa nu-i spui niciodata iubitului tau!

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *