Search for content, post, videos

De ce insala cu atata usurinta oamenii casatoriti

15% din femei si 25% din barbati au avut, de-a lungul casniciei, cel putin o aventura amoroasa. Procentele acestea cresc cu cate 20% daca vorbim de relatii extraconjugale care nu au implicat sexul, asadar s-au desfasurat doar la nivel emotional. Iata de ce sunt aceste procente atat de ridicate!

1. Partenerul are impresia ca tie nu-ti mai pasa

Odata cu cresterea ritmului in care ti se desfasoara viata, munca, griji, copii, casa, birou, familie, etc., exista riscul sa lasi impresia, mai mereu neintentionat, ca nu iti mai pasa de partener la fel de mult ca inainte. Asta se intampla mai ales in cazul femeilor dupa nasterea unui copil, cand isi canalizeaza toata atentia asupra bebelusului ignorandu-si total sotul si nevoile acestuia, dar si in cazul persoanelor (femei si barbati deopotriva) care se afunda atat de mult in munca incat nu mai vad nimic altceva in jur.

Oricum ar fi, lipsa de atentie si de preocupare fata de sot/sotie este foarte daunatoare casniciei, chiar si atunci cand nu este intentionata. In acest context, orice „atentie” primita din exterior poate sa incante, sa incite si sa favorizeze producerea adulterului.

2. Oportunitatea favorizeaza promiscuitatii

Potrivit unui studiu recent, 36% din barbati si 16% din femei au cedat sexual tentatiei in deplasarile de serviciu. Din pacate, oportunitatea, faptul ca exista un cadru deschis interactiuni umane ce depaseste pura colegialitate poate contribui la un comportament aventuros sexual in cazul persoanelor casatorite.

3. Inselatul poate fi „o mostenire de familie”

Un copil care a crescut intr-o familie in care cel putin un parinte il insela pe celalalt, micutul/adolescentul/tanarul traind intreaga drama a adulterului (in ciuda eforturilor parintilor de a ascunde aventura), este mai predispus la inselat cand ajunge adult, dupa casatorie, decat un copil care a crescut intr-o familie in care nu s-a pus niciodata problema de inselat intre parintii lui.

4. Impresia ca nu te va banui nimeni

Statistic, 74% din barbati si 68% din femei recunosc ca si-ar insela partenera/ul de viata daca ar fi siguri ca pot scapa basma-curata dupa aventura. Mai mult, aproape toate persoanele infidele au avut, in mod repetat, impresia ca „nu se va afla” atunci cand au calcat stramb.

5. Cel care insala nu ia in considerare cu adevarat consecintele

Cel care insala – femeie sau barbat – se gandeste mai degraba ca va trece acea perioada, va scapa basma-curata, nimeni nu va afla si-si va continua de viata in casnicia pe care o are. Prea putini constientizeaza consecintele reale ale inselatului: despartirea, divortul, separarea si toata drama care se rasfrange si asupra copiilor.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Zizou Sez</cite>

    Cum sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *