Search for content, post, videos

De ce insala barbatii. Explicatia stiintifica

De ce insala barbatii este una dintre cele mai des intalnite intrebari la care cercetatorii au incercat de-a lungul timpului sa raspunda.

Astfel, prin efectuarea de mai multe studii in ultimii 10 ani s-a ajuns la concluzia clara ca barbatii au un motiv clar si concret pentru care sunt predispusi sa insele si ca de multe ori acest motiv nu este nici macar constientizat de catre acestia.

Unul dintre studiile care a conchis clar de ce insala barbatii si de ce fac acest lucru mai des decat femeile a fost realizat recent de catre oamenii de stiinta de la universitatea Austin din Texas. Acestia au conchis ca barbatii sunt cei care insala mai des decat femeile insa au dorit sa afle si ce anume cauzeaza un satfel de comportament.

Pentru a face acest lucru, au fost folosite doua grupuri de studiu. Unul format fin 70 de barbati si 148 de femei iar celalalt format din 326 de barbati si 274 de femei.

Rezultatele testelor pe primul grup de studiu, unde cercetatorii au analizat felul in care membrii celor doua sexe reactioneaza in fata tentatiilor sexuale, au fost aproape identice cu rezultatele testelor facute pe cel de-al doilea grup, unde cercetatorii au analizat impulsurile sexuale ale participantilor si felul in care acestea se manifesta.

„Barbatii au la fel de mult autocontrol ca si femeile insa impulsurile sexuale si reactiile lor fata de tentatii sunt mai intense”, a spus unul dintre conducatorii celor doua studii.

Asadar, cele doua teste au conchis ca barbatii ajung sa insele si sunt predispusi sa faca mai des acest lucru din cauza ca efectiv au impulsuri sexuale mai puternice decat femeile, fiind programati genetic sa contribuie activ la perpetuarea speciei.

 

loading...
<

3 comments

 • <cite itemprop="author">Rodica Popescu</cite>

  Ce bine !

 • <cite itemprop="author">Mate</cite>

  …doar ca pentru ca sa insele …au nevoie de o femeie !…Deci nu sunt prea sigura ca rezultatele testului sunt corecte !…Mie mi se pare ca e …paritate !

 • <cite itemprop="author">saioc ioana</cite>

  Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.

  Conditii necesare :

  – calculator + internet , cunostiinte minime de operare.

  Fiecare isi stabileste programul sau de lucru.

  Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.

  Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.Se ofera
  contract !

  Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!

  Daca esti interesat trimite un mail la adresa:saiocioanaliliana@yahoo.com cu subiectul
  „detalii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *