Search for content, post, videos

De ce femeile voluptuoase sunt mai bune in pat

Nu exista nimic mai sexi decat o femeie voluptuoasa, goala in pat.

 

Desi societate ofera numeroase motive femeile voluptuoase sa se simta nesigure pe ele, mai cu seama cand trebuie sa arate ceva piele, exista mai multe motive pentru care femeile cu cateva kilograme in plus sunt mai bune in pat decat cele trase prin inel.

 

Sexul este mai placut cand ai „in ce sa te impingi”

 

Anumite pozitii sexuale sunt mai putin „abrazive” pentru pelvisul masculin atunci cand partenera este mai voluptuoase, cand are 3-4 kilograme in plus. Impactul in timpul sexului este absorbit de formele mai proeminente ale posteriorului si ale soldurilor, fapt care scade riscul accidentarii, spune sex-expertul Tyomi Morgan. Iar pozitiile sexuale de care vorbeste specialistul sunt, de altfel, printre cele mai frecvente: femeia-deasupra, doggie style sau lingura. Femeile voluptuoase rezista mai mult in pat, fiind mai apte intr-o partida de sex mai lunga la penetrari mai adanci si mai intense.

 

Barbatii sunt instinctiv atrasi de femeile voluptuoase

 

Chiar si acei barbati care sustin ca le plac femeile slabe sunt, instinctiv, atrasi de cele voluptoase. Este in mostenirea genetica a barbatului sa fie atras de femeile care au mai multa „carnita” pe ele, mai cu seama in zona posteriorului si a soldurilor, pentru ca acest aspect fizic este direct asociat cu capacitatea femeii de a putea purta si da nastere la copii sanatosi, spune tot sex-expertul Tyomi Morgan.

 

Mai multe descoperiri la trupul feminin voluptuos

 

Suprafata corpului unei femei voluptuoase si miscarile acestuia in timpul actului sexual ofera un adevarat „spectacol” vizual si tactil in timpul sexului pentru barbat. Posteriorul, sanii, soldurile si abdomenul, chiar daca nu sunt perfect sculptate muscular, sunt mai atragatoare vizual decat partile perfect lucrate sau slabe. Mangaiatul, saruturile, suptul, linsul si alte activitati cu nuante sexuale sunt mai placute atunci cand ai „pe ce” sa le efectuezi.

 

Femeile voluptuoase incearca mai mult

 

Acest aspect tine atat de increderea in sine, cat si de felul de a fi pe care-l dezvolta o femeie voluptuoasa de-a lungul timpului. Atat expertii in materie de sex, cat si barbatii carora le-au trecut prin pat deopotriva femei slabe si mai plinute pot confirma faptul ca o femeie voluptuoasa este mai dezinvolta si mai implicata activ in actul sexual decat una trasa prin inel. In cazul celor din urma, ele considera in prea multe cazuri sa arata suficient de bine incat nu mai e nevoie sa depuna eforturi pentru excitarea barbatului in timpul sexului.

 

Femeile voluptuoase sunt mai placut de tinut in brate

 

Nimic nu se compara cu o femeie cu forma pe care o tii in brate in pat! Contactul fizic cu o femeie de care „ai ce sa apuci” este mult mai intim si confortabil decat contactul fizic cu o femeie ale caror oase te impung, spune Kelly Shibari, fotomodel „plus-size”.

loading...
<

12 comments

 • <cite itemprop="author">mimiloi</cite>

  Valeu bre!

  Voluptuoasa nu inseamna grasa. Citeste dictionarul limbii romane inainte de de a arunca tot felul de aiureli pe Internet.
  La fel pentru miniona care, oricum nu exista in limba romana. Nu inseamna mica de statura ci draguta.

 • <cite itemprop="author">Florin</cite>

  Ba sa exprimat CORECT,in zilele noastre o femeie bine voluptoasa este categorisita ca si GRASA iar femeile anorexice (fara sani , fara cur) care isi monteza proteze mamare si fesiere sunt considerate BUNE.Dictionarul trebuie modificat,vorbeste realitatea! Sau trebuie schimbata realitatea?? Protezele sunt destinate unui HANDICAP.

 • <cite itemprop="author">mimiloi</cite>

  Florinele draga la cele spuse de matale, n-am replica. M-ai lasat muta.
  Desi as avea o mica rectificare: ca sa se pupe frumos cuvintele tale ar
  fi fost corect „sa esprimat”

 • <cite itemprop="author">Anghel Mădălin</cite>

  Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta!

  Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.

  Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.

  Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

  Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madalin.anghel1994@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">saioc ioana</cite>

  Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.

  Conditii necesare :

  – calculator + internet , cunostiinte minime de operare.

  Fiecare isi stabileste programul sau de lucru.

  Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.

  Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.Se ofera
  contract !

  Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!

  Daca esti interesat trimite un mail la adresa:saiocioanaliliana@yahoo.com cu subiectul
  „detalii”.

 • <cite itemprop="author">Rodica Popescu</cite>

  Hahahaha, le-am tras-o la slabanoage 🙂

 • <cite itemprop="author">Rodica Popescu</cite>

  Are dreptate Florin, nu te mai lega de cuvinte. Culmea ştii care e? Că, în altă parte, un homosexual declara că-i plac mai mult bărbaţii pentru că au carne pe ei, nu ca femeile nişte schiloade, numai oase, piele şi silicoane. Hai, gata cu aiurelile epocii decadente, puneţi-vă pe mâncat!

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">Marius Petrescu</cite>

  Mimiloi, pe langa ca esti prost/proasta, mai si semnalizezi. Cuvantul „minion” e derivat de la „mignon”, care se utilizeaza si in romana si inseamna micut, dragut, delicat. Asa ca inainte de a le da sfaturi altora cu dex-ul, deschide-l tu mai intai!!!!

 • <cite itemprop="author">Marius Petrescu</cite>

  *s-a exprimat, mimiloi retardat!

 • <cite itemprop="author">mimiloi</cite>

  vaz ca o gramada de gramatici is darnici cu epitetele: retardat, proasta… doar atita puteti baeti?
  mariusica draga matale care esti atita da dastept pa persoana fizica ce dex ai citit? ala idiot de pe „net”?
  iete ce zice definitia aia originala an fransoa din larousse cu egzenple ca sa intelegi si matale
  mignone, mignonne

  – Qui a du charme, une certaine grâce, qui est joliment arrangé, décoré : Qu’elle est mignonne cette petite fille ! C’est mignon chez vous.

  – Familier. Doux, gentil, aimable : Les enfants ont été très mignons ce week-end.
  baga un oki vigilent la „Qu’elle est mignonne cette petite fille!” poate poate te dumiresti si tu ala cititu si alti docti ca tine
  hai pa ca nam de gind sa fac educatie tutulor bacalaureatilor de la liceul de soferi

 • […] stiri Sanatate: Lyla.ro Tagsatractie barbatifemei voluptoasesextrup Previous […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *