Search for content, post, videos

De ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta

femeile tinere sunt atrase de barbati mai in varsta

In marea lor majoritate, femeile sunt atrase inca de la cele mai fragede varste de barbati mai in varsta. Pentru barbati, intrebarea „de ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta” nu primeste mai niciodata un raspuns. Insa, psihologii si sociologii au cateva raspunsuri si pot explica foarte clar motivele femeilor pentru a fi atrase de barbati mai in varsta, in urma studiilor realizate.

Asadar, iata de ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta

Motivele pentru care femeile insala, in functie de zodia lor

Cu ce zodii esti compatibil si cu care esti complet incompatibil. Numere si culori norocoase pentru fiecare semn zodiacal

Care sunt cele cinci zodii care vor castiga cei mai MULTI BANI in 2015! Afla daca te numeri printre norocosi

Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca au impresia ca o relatie cu un astfel de barbat ofera stabilitate. Avand in vedere ca, potrivit psihologilor, toate femeile cauta stabilitate, acesta este unul dintre cele mai puternice motive.

Sfintii Trei Ierahri, traditii si superstitii. Ce poti pati daca muncesti maine

Cum sa elimini zgarieturile de pe ecranul telefonului

Motive pentru care partenerul tau te-ar putea parasi, in functie de zodia lui

Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca acestia le rasfata. Potrivit ultimelor studii, barbatii mai in varsta au o atitudine semi-paterna cu privire la femeile mai tinere cu care sunt in relatie,

Femeile sunt atrase de barbati mai in varsta datorita faptului ca ii considera mai inteligenti. Studiile arata ca sunt atrase de fapt doar de experienta mai bogata a barbatilor mai in varsta.

Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca acestia dau impresia ca ar fi mai de incredere. De fapt, adevarul este ca stiu doar sa minta mai bine, sustin sociologii.

Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca au impresia ca acestia stiu sa comunice. De fap, sustin psihologii, diferenta dintre generatii isi spune cuvantul iar barbatii au tendinta de a fi curiosi cu privire la tipul de viata al partenerei mai tinere.

Femeile sunt atrase de barbati mai in varsta datorita faptului ca acestia dau impresia ca le inteleg. De fapt este un grad mai mare de toleranta pe care barbatii il dezvolta odata cu inaintarea in varsta.

Femeile sunt atrase de barbati mai in varsta datorita faptului ca au impresia ca sexul e mai bun. De fapt, barbatii mai in varsta isi dau interesul mai mult pentru a nu pierdepartenera mai tanara.

De ce aleg barbatii mai in varsta femei tinere

Acestea fiind principalele motive pentru care majoritatea femeilor sunt atrase de barbati mai in varsta, se pare ca barbatii in varsta au doar cateva motive clare pentru care se cupleaza cu femei tinere.

Asadar, barbatii aleg femei mai tinere decat ei pentru ca vor sex mai des si mai agresiv, pentru ca le place sa se afiseze cu femei mai tinere ca o dovada a statutului si puterii lor si, in mod foarte ciudat, ca se indragostesc pana peste cap de cate o femeie tanara ca sunt dispusi sa isi schimbe intreaga viata pentru ea. De fapt, acest tip de dragoste reprezinta o metoda a barbatilor pentru a scapa de povara batranetii si pentru a se simti mai tineri.

loading...
<

8 comments

 • <cite itemprop="author">George</cite>

  MINCIUNI! CHESTIA ASTA ESTE UN STEREOTIP IMRADACVNAT. DACA O FEMEIE SE MARITA CU UN BARBAT MAI TANAR IMEDIAT INCEPE BARFA

 • <cite itemprop="author">Adrian Mazareanu</cite>

  Tampiti toti cei care au facut studiile de mai sus. Cum au ajuns ei la asemenea explicatii?
  De ce femeile in varsta se uita dupa barbati mai tineri?
  Va spun eu de ce?
  Cursa inarmarilor continua.
  Femeilor li se dau puşti.
  Iar barbatilor puştoaice

 • <cite itemprop="author">BATMAN</cite>

  LOVELELE FRATILOR,LOVELELE,bosorogii batrani au banii..si tinerii sula……femeia nui proasta

 • <cite itemprop="author">Andreea 2</cite>

  Eu cred ca studiile acestor asa-zisi ”psihologi” si ”sociologi” sunt niste MINCIUNI TOTALE. In primul rand, nu toate femeile se uita dupa barbati mai in varsta. In al doilea rand, Dumnezeu l-a facut intai pe Adam si apoi pe Eva, ceea ce inseamna ca asa e frumos, ca intre barbat si femeie sa existe o diferenta de varsta. Si daca aceasta diferenta de varsta este ceva mai mare in unele cazuri, asta e! Dragostea nu tine cont de varsta. Doar ca in lumea asta exista niste prejudecati cum ar fi aceea ca cei care se casatoresc sa fie ca boii care trag la jug: adica de aceeasi varsta, marime si culoare… Uite ca nu e asa!

 • <cite itemprop="author">Dulau Batran</cite>

  Mă nu ştiu cum se face, dar la mine nu se potriveşte. Merg pe jos la piaţă nu mă bagă nici o gagică în seamă. Vin cu Jeep-ul, brusc sunt salutat de câte o cumătră la care salivez. Dacă ajut dezinteresat o tipă tânără să-şi cumpere ceva, mă trezesc că doreşte să mai stăm de vorbă şi altădată. Dacă vine o amică cu alta mai tânără în vizită, după ce se vede nivelul de trai pe care îl am şi faptul că cea mai mare a primit de la mine împrumut de două mii de euro, după câteva zile din întâmplare îmi iese în cale cea tânără. Stau şi mă întreb câteodată ca prostul, ce lipici este pe mine de trag tinerele să mă cunoască?! Oare pentru faptul că am 60 de ani?! O fi frate. Eu nu contrazic nişte cercetători. Dar cred că totuşi banul bă boilor îmi aduce puştoaice în preajmă. Că vecinul Vasile, care este paznic, nu a mai văzut pizdă de vreo opt ani. El mi s-a destăinuit. Că şi el m-a întrebat ca boul de ce vin aşa multe gagici tinere la mine. Acum ştiu ce să-i răspund. Dar nu se pupă cu situaţia lui.

 • <cite itemprop="author">simona</cite>

  wooow…. spune-mi cu ce te lauzi, ca sa-ti spun ce-ti lipseste „old dog”! Nu cred nici macar un rand din ce-ai debitat!

 • <cite itemprop="author">Dulau Batran</cite>

  Mă laud cu cele întâmplate în viaţa mea. Dacă conjunctura economică, lipsa sprijinului familial, te-ar aduce în situaţia de a nu-ţi putea plăti facturile, la un moment dat şi mătăluţă(dacă eşti tânără, normal) te vei ajuta tot de…puţă (sic), ca să te rezolvi. Aşa că las-o jos că măcăne. Acum ai de toate şi debitezi cretinisme. Dacă nu ai înţeles că în postare făceam mişto de articol concluzionez că faci parte din tagma proastelor feministe. Şi nu uita vorba românească: Domnul e domn şi în şanţ, doamna în şanţ e curvă!

 • <cite itemprop="author">BlondaWEB</cite>

  Pai banii aduc fericirea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *