Search for content, post, videos

De ce femeile introvertite sunt cele mai bune sotii

Cele mai bune sotii

Casatoria cu femeie introvertita sporeste sansele de fericire in relatie pe termen lung, in ciuda preconceptiilor potrivit carora persoanele introvertite sunt mai greu adaptabile din punct de vedere social.

Intre introvertiti si extrovertiti exista o diferenta majora. In timp ce extrovertitul este energizat de un grup mare de oameni, de prezenta altor oameni in jurul lui, introvertitul isi reincarca bateriile de unul singur, in momentele sale de singuratate si resimt un oarecare disconfort social in grupuri mari de oameni. Din perspectiva unei casatorii, insa, femeia introvertita este o sotie mai buna decat femeia extrovertita. Iata dece!

1. Femeia introvertita te asculta cu adevarat

Introvertit nu inseamna neaparat disfunctional din punct de vedere social, lipsit de abilitati de comunicare. Ba dimpotriva! O femeie introvertita acorda mai mare atentie persoanei care-i vorbeste, asculta cu mai multa atentie si se dedica acelei conversatii in totalitate, tocmai pentru ca nu-si lasa distrasa atentia de un numar mare de oameni in jurul ei. Femeia introvertita observa, analizeaza si digera informatiile din exterior inainte de a vorbi, fiind o companie pe care chiar te poti baza, iar acest aspect este absolut necesar pentru o casnicie fericita.

2. Femeia introvertita este statornica

O femeie introvertita adora stabilitatea oferita de relatiile exclusive, fiind mult mai putin predispusa la infidelitate tocmai pentru ca, pentru ea, relatia de cuplu este cea care-i asigura impacarea, linistea si caldura necesara pentru a fi fericita, nefiind tentata sa caute „altceva”.

3. Femeia introvertita este mai eficienta

Pentru ca nu se simte confortabil in multime, orice activitate in multime o va face cat mai repede posibil, fara sa piarda timpul cu taclale si altele. Astfel ca o sotie introvertita este ideala din punct de vedere al eficientei. Ea nu va pierde ore in sir la cumparaturi, va ajunge acasa repede de la munca pentru ca nu se va opri pe strada sa stea jumatate de ora de vorba cu cine stie ce cunoscut. Femeia introvertita ca sotie este practic un mare castig de timp!

4. Femeia introvertita este atenta

Pentru ca vorbeste mai putin, femeia introvertita este mai atenta la detalii, sesizand repede anumite sensibilitati ale partenerului de cuplu. Astfel ca sotii femeilor introvertite sunt mai bine „ingrijiti”, tocmai pentru ca li se ofera deseori ce au nevoie fara sa fie nevoiti sa ceara.

5. Femeia introvertita respecta libertatea celuilalt

Casatoriile intre un introvertit si un extrovertit pot avea sanse de succes. De ce? Pentru ca femeia introvertita intelege nevoia de socializare a partenerului extrovertit. Chiar daca nu se da in vant dupa activitati in grup, ea ii va permite partenerului sa iasa, sa socializeze, sa se distreze, iar ea se va bucura de acel timp petrecut de una singura acasa, in propria ei lume. Practic, este o complementaritate

6. Femeia introvertita nu va face scene in public

Un mare risc in cazul extrovertitilor il prezinta comportamentul agresiv verbal in public. In timp ce o femeie extrovertita poate si nu are nicio jena sa faca o scena in public, sa faca observatii acide si, uneori, isterice partenerului ei, o femeie introvertita isi va tine pentru ea nemultumirile si le va spune sotului ei in intimitate, cand sunt doar ei doi, si pe un ton mult mai calm, pentru ca nu vrea sa se faca nici pe ea de rusine, nici pe partener in fata altor persoane.

7. Femeia introvertita este mai bine organizata

In timp ce un extrovertit este, de regula, dezordonat, lasand lucrurile la intamplare prin casa, o sotie introvertita este mai atenta la ordinea si curatenia din „gospodarie”.

8. Femeia introvertita se hraneste emotional si psihic cu adevarul

Femeii introvertite nu-i plac barfele, discutiile marunte, rautatile si situatiile intortocheate, onestitatea si loialitatea fiind valorile care o ghideaza in relatiile sociale si inclusiv in casnicie. Astfel ca femeia introvertita este sotia perfecta pentru barbatul care, la randul lui, nu apreciaza barfa, mofturile si actiunile manate de intentii neortodoxe.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Viorel Parache</cite>

  Hotărăşte-te
  o dată pentru totdeauna să înţelegi şi să te convingi că dispui de un potenţial
  nelimitat. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.
  Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber,
  într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai
  multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: delgeobvro@gmail.com

 • <cite itemprop="author">GO2-Romania.com</cite>

  Sunt de acord. Asa este. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *