Search for content, post, videos

De ce femeile bune aleg intotdeauna barbati nepotriviti

Probabil ti s-a intamplat de mai multe ori in viata sa simti ca langa tine ai barbatul nepotrivit. Iata cateva din motivele pentru care femeile bune aleg barbati nepotriviti.

1. Esti nesigura si te subestimezi
Este mult mai simplu pentru tine sa vezi calitatile pozitive ale altor persoane, dar nu si pe ale tale. Pentru a avea langa tine ceea ce meriti, trebuie sa ai incredere ca-l poti obtine.

2. Faci un obicei din asta
Atunci cand incepi sa iesi cu barbati nepotriviti, poate deveni dificil sa rupi acest ciclu, indiferent de cat de buna si minunata esti. Barbatii care iti sunt inferiori, iti vor zice adesea lucruri care sa-ti tina sima de sine la un nivel scazut si care sa te faca sa crezi ca meriti persoane ca ei. Astfel intri intr-un cerc vicios din care este greu sa iesi.

3. Nu stii sa ceri ceea ce meriti
Multor femei le este greu sa abordeze barbati care nu sunt la standardele lor adevarate, tocmai din cauza faptului ca se confrunta cu lipsa de incredere.

Sunt obisnuite sa accepte doar resturi si nu sunt constiente de ce merita in mod normal. Cu cat vor deveni mai increzatoare, cu atat mai usor le va fi sa iasa din rutina.

4. Simti ca nu meriti sa fii fericita
Din cauza unei experiente negative din trecutul lor, a unei greseli pe care au facut-o sau o unei decizii pe care o regreta, unele femei au impresia ca nu merita fericirea. Acestea ajung sa se pedepseasca si sa considere ca merita sa fie nefericite. Este timpul sa invete sa se ierte si sa realizeze ca sunt oameni buni care merita lucruri bune.

5. Crezi ca trebuie sa te schimbi pentu a intalni sufletul pereche
Aspectul fizic este una dintre cele mai mari nesigurante a femeilor. Acestea simt nevoia de a slabi, schimba coafura, modifica nasul si orice altceva de complexeaza, pentru a deveni astfel femeile perfecte. Trebuie sa stiti ca sufletul pereche te iubeste indiferent de cum arati si cum esti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *