Search for content, post, videos

De ce este important sexul fara obligatii dupa despartire

Despartirile dupa relatii de lunga durata sunt dureroase, iar daca acestea constau, de fapt, in divort si mai sunt si copii la mijloc, par insurmontabile.

Si totusi, se poate supravietui dupa orice dezamagire. In cazul despartirilor, un colac de salvare eficient este sexul fara obligatii!

 

Potrivit unui studiu „informal” efecutat de Jennifer Cullen, editorul blogului CafeMom, despartirile si chiar si divorturile reusesc, dincolo de dezamagiri, sa usureze povara care era, inainte, dusa pe umeri. Tot potrivit studiului lui Cullen, femeile despartite care se avanta in relatii fara sa se implice emotional si fac, astfel, sex fara obligatii trec mai usor peste relatia anterioara.

 

Jennifer Cullen isi dezvaluie ea, insasi, povestea: „In ultimii ani de casatorie, sexualitatea mea era complet reprimata. Se vedea si in viata mea de zi cu zi, inclusiv in imbracamintea asexuala pe care o purtam. Probleme in casatorie si nu numai mi-au amortit atractia pe care o aveam fata de sot, iar propria-mi nefericire mi-a stins apetitul sexual”.

 

Dupa divort, ea marturiseste ca era gata si dornica sa-si redescopere sexualitatea amortita, atat de una singura, prin masturbare, cat si cu un partener. „Nu am iesit sa dansez pe mese prin cluburi, dar ieseam totusi in oras. Am inceput sa aventuri amoroase de o noapte sau chiar mai multe, dar fara obligatii”, spune Cullen.

 

„Mi-am satisfacut dorintele facand sex fara obligatii”, marturiseste Jennifer Cullen. Aceasta experienta a determinat-o pe Cullen sa se gandeasca mai cu atentie la beneficiile sexului fara obligatii dupa despartire.

 

Printre aceste beneficii se numara faptul ca „poti cere ceea ce vrei in pat”, spune psihoterapeutul Jane Greer, din New York. „Faptul ca stii ca exista sanse mari sa nu il mai vezi a doua zi te face sa te simti mai libera si sa iti descoperi sexualitatea si indrazneala in pat. Toate acestea sunt esentiale pentru dezvoltarea ta ca fiinta sexuala”, mai atrage atentia psihoterapeutul Greer.

 

Totodata, este mai usor sa uit de temerile referitoare la aspectul fizic. Ce conteaza daca ai cu sapte kilograme in plus mai mult decat ar trebui pentru inaltimea ta?! Barbatul alaturi de care ai o aventura de-o noapte sau chiar o relatie light, fara obligatii, nu are de ce sa te judece si, daca te vrea, inseamna ca te considera o femeie atragatoare. Deci „Adio” grijilor legate de silueta!

 

Insa principalele doua beneficii ale sexului fara obligatii dupa despartire vizeaza increderea in sine si ajutorul in a trece peste fosta relatie. O prezenta masculina ajuta, un pic, la micsorarea golului lasat de fostul, iar faptul ca este „fara obligatii” permite experimentarea fara inhibitii si sinceritatea sexuala, care atrage cu sine cel mai mare avantaj: redobandirea increderii in sine.

 

 

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *