Search for content, post, videos

De ce si cum devine mai bun la sex, daca-l lasi sa iasa cu baietii

Problemele din dormitor au devenit obiect de studiu pentru cercetatorii Universitatii Cornell (SUA). In baza unei analize efectuate pe aproximativ 3.000 de persoane, ei au constatat ca barbatul are sanse mai mici sa prezinte disfunctii erectile sau psihologice in viata sexuala daca iese periodic in oras cu prietenii lui.

„Posibilitatea unui barbat sa iasa la bere cu prietenii, fara partenera, are un rol esential in mentinerea senzatiei de independenta in viata de zi cu zi. Daca este trebuie sa vina cu iubita de fiecare data cand iese in oras sau femeia monopolizeaza interactiunile sociale cu gasca lui de prieteni exista sanse ridicate ca barbatul respectiv sa intampine probleme in dormitor”, a declarat profesorul Benjamin Cornwell.

Cercetatorii americani au explicat ca exista doua „pericole sociale” asupra vietii sexuale. Primul consta in faptul ca iubita se intelege prea bine cu prietenii partenerului si monopolizeaza iesirile in oras, al doilea tine de limitarile acestor iesiri cu baietii, impuse de ea, insasi.

In ambele situatii, barbatul resimte o anume tensiune care, indiferent daca este exteriorizata sau nu, are repercusiuni in pat. Studiul efectuat pe aproximativ 3.000 de persoane arata ca 25% din partenerii

Oamenii de stiinta americani au constatat, totodata, ca barbatii are nu petrec suficient timp cu gasca sau nu au un mediu “detasat” de cel amoros ajung sa piarda atractia fizica fata de iubita.

Pe de alta parte, cei care au o anume libertate de miscare tind sa fie mult mai activi sexual, fiind mai dornici sa “sara in pat” cand isi vad iubitele. Un grad de independenta – pentru ambii parteneri – este esential pentru mentinerea unei relatii sanatoase.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *