Search for content, post, videos

De ce cu totii “reciclam” aceleasi pozitii sexuale

Avem la dispozitie o multime de surse din care puteam afla nenumarare pozitii noi sexuale pentru a ne scoate viata sexuala din rutina. Cu toate acestea, cu totii “reciclam” aceleasi patru pozitii din pura comoditate.

 

Unele persoane au impresia ca fac sex in variate moduri, punand in practica tot felul de pozitii sexuale. Adevarul este, insa, ca majoritatea dintre noi “reciclam” aceleasi patru pozitii la mai toate partidele de sex, desi avem la dispozitie o multitudine de surse de informare care ne arata noutatile pe care le putem incerca in materie de sex.

 

“Reciclarea” pozitiilor sexuale implica, de fapt, varierea unui numar limitat de pozitii, nu incercarea altora noi. Statistic, oamenii nu fac altceva decat sa se tavaleasca prin pat in aceleasi moduri la care mai adauga “mici artificii”.

 

Iata cele 4 pozitii vesnic “reciclate” in viata sexuala!

 

1. Pozitia misionarului

 

Arhicunoscuta este pozitia misionarului. Aceasta este cea mai practicata pozitie sexuala in randul cuplurilor de toate varstele. Totodata, este cea mai “reciclabila”, permitand femeilor sa tina picioarele intinse pe orizontala, ridicate si impreunate deasupra spatelui barbatului, dar si alte variatii. Insa, doar pentru ca un picior este ridicat si celalalt intins (o alta variatie) nu inseamna ca nu facem sex tot in pozitia misionarului.

 

2. Femeia deasupra

 

Femeile care se suie deasupra partenerilor in timpul sexului au, de regula, impresia ca “muncesc” mult si ca trebuie rasplatite. Adevarul este, insa, ca pozitia “femeia deasupra” este printre putinele in care femeile iau initiativa in pat. Mai mult, si aceasta pozitie este “usor reciclabila”. Doar pentru ca barbatul sta sprijinit in fund, cu o perna la spate, sau intins pe spate sau ca femeia isi lipeste pieptul de cel al barbatului sau se inclina in spate nu inseamna ca cuplul respectiv nu face sex tot in pozitia “femeia deasupra”.

 

3. Pozitia lingura

 

Ambii parteneri alungiti pe laterala, el patrunzand-o din spate. Iata pozitia lingura considerata de multe persoane drept cea mai comoda si cea mai putin solicitanta. Este adesea folosita atunci cand el vine tarziu acasa, cu chef de sex, si o prinde pe ea dormind. Mai mult, este numai buna pentru diminetile de dupa petrecere in care aburii alcoolului nu ai iesit cu totul prin pori. Pozitia lingura este la randu-i “reciclabila” prin faptul ca femeia isi pozitioneaza piciorul fie deasupra pulpelor barbatului, fie peste celalalt picior de-al ei sau chiar isi muta ambele picioare peste membrele barbatului, stand practic intr-un fel de “scaunel” pe lateral in pat. Toate aceste mutari sunt doar variatii ale pozitiei lingura.

 

4. Pozitia “doggie style”

 

Ea in patru labe si el patrunzand-o de la spate. Doar pentru ca femeia isi ridica un picior si si-l intinde pe lateralul trunchiului barbatului sau isi apleaca spatele pana ce sta cu tot pieptul si fata in perna nu inseamna ca cuplul nu se afla tot in pozitia “doggie style”, un stil de a face sex ideal pentru cand femeile vor sa se simte dominate de partenerii lor sau cand, pur si simplu, vor ca acestia sa ejaculeze mai repede pentru a incheia mai rapid partida de sex.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *