Search for content, post, videos

De ce barbatii prefera sex iar femeile prefera dragoste.

Este usor sa citim in carti ce sa facem, cum sa facem si pentru ce sa facem… 

Barbatii prefera sexul in detrimentul dragostei asta este clar. Nu este o noutate pentru absolut nimeni, exista un caz 1 la un milion in care lucrurile stau invers.

Barbatii prefera sexul pentru ca il gasesc mult mai atractiv, mult mai incitant, exitant, iar daca mai si este fara obligatii, de ce si-ar dorii sa faca dragoste?

Am putea sa vorbim despre barbati mult si bine si tot nu am ajunge la o concluzie. Sunt o carte deschisa ale caror pagini le pot descifra doar ei.

Ei ne cred pe noi de neinteles, iar noi ii credem pe ei exact la fel.
Barbatii prefera sexul pentru ca nu ii plictiseste, au parte de adrenalina, de senzatii tari, de senzatii noi, de femei noi, de momente noi si de mult alcool.

Femeile prefera dragostea pentru ca femeia este romantica, femeia iubeste, femeia doreste, femeia daruieste, femeia se daruieste, femeia creeaza, femeia insista, femeia organizeaza.

Rareori sunt cazurile in care cu cosul de cumparaturi, vedem barbatul cumparand lumanari, petale, vin bun, ciocolata, capsuni, sau daca fac asta sigur au ceva pentru ce trebuie sa ii ierti, au ceva cu care trebuie sa se scoata.

Femeia vrea dragoste, vrea pasiune, vrea sa se simta iubita, vrea sa se simta dorita, vrea sa simta senzatii, barbatul vrea sex, oriunde , oricat, oricum, numai sex sa fie.

Trebuie sa recunoastem si noi, ca uneori a face dragoste poate fi plictisitor. Din amintiri cele mai nebune sau memorabile partide de amor au implicat sex fara obligatii.

Atata timp cat putem imbina utilul cu placutul putem face din dragoste sex si din sex dragoste ori de cate ori dorim sa ne satisfacem partenerul.
Cum dragoste fara iubire nu exista, asa nu exista nici iubire fara sacrificii.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *