Search for content, post, videos

De ce barbatii nu vor sa faca sex uneori

În general, despre bărbaţi se spune că se gândesc mereu la sex. Prin urmare femeile sunt luate prin surprindere atunci când, le sunt refuzate propunerile de amor când credinţele lor despre bărbaţi afirmă contrariul.

Închipuie-ţi următorul scenariu: tu, o femeie superbă, te arunci pe iubitul tău, însă el, în loc să-i mulţumească cerului pentru norocul său şi să treacă la treabă, te refuză. În asemenea momente, nu doar că îţi simţi mândria rănită, dar te întrebi ce nu este în regulă cu tine, cu el sau cu relaţia voastră. Ei bine, nimic nu este rău, însă chiar şi cel mai înflăcărat bărbat are momente în care, pur şi simplu, nu vrea sex. Este normal şi iată ce trebuie să ştii despre bărbaţi astfel încât să-l faci să se gândească din nou la sex.

Despre bărbaţi: De ce, uneori, nu vor să facă sex

Înainte de orice, trebuie să ştii că faptul conform căruia bărbaţii se gândesc la sex la fiecare 7 secunde este doar un mit. Un nou studiu a descoperit că  bărbaţii se gândesc la sex aproximativ de 19 ori pe zi şi, deşi pare o cifră impresionantă, asta nu înseamnă că şi vrea să facă amor atunci şi acolo. În plus, în această perioadă de recesiune economică, bărbaţii sunt tot mai puţin inteseraţi se sex. Bărbaţi îşi extrag dorinţa sexuală din cariere şi din securitate financiară. Şi dacă se confruntă cu probleme într-una dintre cele două, atunci sexul este ultimul lucru la care se gândesc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *