Search for content, post, videos

De ce barbatii gay pot „agata” mai multe femei decat heterosexualii

Nimeni nu spune ca barbatii heterosexuali ar trebui sa-si insuseasca perspectiva „gay” asupra vietii, dar exista anumite aspecte in care chiar ar avea se sa invete de la barbatii homosexuali, mai ales in ceea ce priveste „agatatul” femeilor.

Femeile sunt, deseori, mai deschise in fata
barbatilor gay decat in fata celor heterosexuali. De aici, barbatii „straight” ar trebui sa-si ridice niste semne de intrebare, principalul fiind: de ce ii prefera pe cei homosexuali in detrimentul celor hetero?

Ei bine, nu tine neaparat de preferinte, insa, intr-adevar, femeilor le este mai usor de discutat cu gay-i pentru ca – 1 – nu reprezinta niciun fel de „pericol”, putand avea o conversatie cu ei pentru ca sigur nu o sa le dezbrace din priviri, – 2- stiu sa empatizeze si sa asculte, ceea ce adesea reprezenatilor sexului tare si hetero le lipseste.

Iata cateva lucruri pe care barbatii hetero le pot invata de la gay in materie de „vrajit” femei!

In primul rand, nu te preface ca esti ceea ce nu esti. Este ok sa porti o conversatie cu o femeie fara sa-ti sara decolteul sau picioarele in ochi, ci doar chipul ei. Totodata, renunta in a crede ca este la un concurs, indiferent ce spune spiritul competitiv intrinsec masculin. Cele mai reusite batalii sunt de fapt cele in care „cetatea” se preda.

In al doilea rand, manifesta emotie. Nu esti cel mai tare din parcare in toate si ai propriile tale vurnerabilitati. Accepta-le si nu incerca sa le ascunzi in fata femeii pe care ai pus ochii. Nimeni nu spune ca trebuie sa pui pe masa toate temerile tale, dar daca vorbiti despre excursiile la munte poti marturisi ca nu te dai in vant dupa trasee pentru ca ti-e frica de inaltime sau orice alt astfel de aspect, fie el si unul minor.

Inceteaza sa sugerezi cat de multe femei ti-au trecut prin pat. Faptul ca ai avut sau nu ai avut o multime de femei nu conteaza in momentul in care vrei sa cuceresti o femeie, lauda de sine neavandu-si locul intr-o astfel de conversatie.

Inceteaza sa mai exagerezi. Da, si barbatii heterosexuali exagereaza, nu doar gay-i. Doar pentru ca pierdut echipa ta preferata nu inseamna ca trebuie sa stai morocanos si sa fii irascibil toata seara. Oricum ar fi, inceteaza sa mai exagerezi „dramele” prin care treci.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *