Search for content, post, videos

De ce ar trebui sa inceteze femeile sa mai faca pe plac barbatilor

Bianca Gouws, o sustinatoare ferventa a egalitatii intre femei si barbati, vorbeste despre motivele pentru care o femeie nu ar trebui sa uite de tot si de toate numai pentru a-i face pe plac iubitului ei. Asadar, iata povestea sa:

„<Cred ca ar trebui sa faci mai mult sport>. Aceste vorbe ar fi trebuit sa ma faca sa las totul balta si sa-l infrunt pe cel care tocmai le rostise. Insa eram in prima luna de relatie si eram indragostita pana peste cap de acest barbat care arata dumnezeieste si care ma alesese pe mine dintre atatea fete suberbe care ii dadusera tarcoale.

<Crezi?>, am rostit eu, abandonandu-mi increderea in frumusetea corpului meu, incredere pe care mi-o dezvoltasem cu eforturi mari in decurs de patru ani, dupa ce ma confruntasem cu diete peste diete si tulburari alimentare.

<Da, iubito! Imagineaza-ti cat de sexy vei arata apoi>”. Apoi mi-a zambit, m-a imbratisat si m-a sarutat pe cap, facandu-ma sa ma simt iubita si apreciata de atentia si sfatul pe care mi le oferea. Nu mai trebuie sa spun ca am inceput sa ma antrenez din greu. Traiam pentru momentul in care ma va lua in brate si ma va complimenta pentru noua infatisare ca si cum lui i s-ar fi datorat totul.

Privind inapoi, cu greu pot vedea feminista care decisese ca niciun barbat nu va dicta niciodata in viata ei. Imi este greu sa vad fata enervata de colegele din liceu care vorbeau adesea despre ce trebuiau sa faca pentru a-si <multumi> iubitii. Se parea ca pierdusem orice conexiune cu acea fata puternica si nu stiam cum se intamplase asta. Poate pentru ca ma considerasem norocoasa ca barbatul de care eram indragostita ma privea acum cu interes?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *