Search for content, post, videos

De ce adorm barbatii cand femeile au chef de sex!

Multe relatii se termina din cauza ca viata sexuala nu mai este cum era la inceput si apar disturbari comportamentale ale membrilor cuplului.

Potrivit studiilor, cei care se plictisesc cel mai repede de sexul cu aceeasi persoana sunt barbatii insa acest lucru nu se petrece din cauza lor.

Situatii de acest gen apar absolut in orice relatie si sunt dictate de factori care nu pot fi neaparat controlati insa ale caror efecte pot fi atenuate, acest lucru ducand inmod sigur la „insanatosirea” grabnica a relatiei.

Motivele pentru care barbatii nu sunt mereu receptivi seara sau noaptea la aluziile sexuale ale partenerei srau ascunse adanc in codul lor genetic si totodata in felul in care organismul lor functioneaza din cauza hormonilor.
Sexualitatea masculina este dictata de testosteron, hormonul care determina impulsurile primitive ale barbatilor. Prin impulsuri primitive se face referire la impulsul de a se inmulti si de a se apara.

Din cauza ca nivelul de testosteron din corpul unui barbat fluctueaza pe parcursul unei zile, sunt momente in care acestia se simt efectiv lipsiti de vlaga si atunci se instaureaza oboseala.

Potrivit cercetatorilor, nivelul de testosteron din corpul unui barbat ajunge la cote maxime dimineata, atunci cand in vremuri antice era gata sa plece la vanatoare, sa cucereasca si sa domine mediul inconjurator. Seara, nivelul de testosteron scade, barbatul cautand odihna pentru a-si reface fortele.

Pe de alta parte, in cazul femeilor, situatia sta exact invers. Hormonul care le face sa aiba impulsuri sexuale este generat mai mult spre sfarsitul zile, iar acest lucru poate duce la lipsa echilibrului sexual intr-o relatie.

Pentru a creste nivelul de testosteron al barbatilor spre seara, exista un truc antic. Acesta consta in consumarea a doua pahare de vin rosu care ajuta la stimularea producerii acestui hormon.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Independent</cite>

  Locuri de munca urgente!

  Incheiati imediat
  contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si
  profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea
  noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de
  operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar!

  Pentru detalii,trimiteti textul „Info” la
  adresa de email: independent.financiar@yahoo.ro

 • <cite itemprop="author">Victor Nichita</cite>

  S-au nascut „obositi”, faceti sport dimineata sa nu mai adormiti si traiti fericiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *