Search for content, post, videos

De cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi

Lipsa sexului intr-un mariaj este unul dintre motivele pentru care se ajunge la infidelitate, la probleme conjugale si in aproape 80% din cazuri la divort, arata recente studii. Totodata se pare ca exista o limita minima cand vine vorba de cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi cu partenerul de viata.

Zodiile care fac dragoste la prima intalnire. La ce sa te astepti daca iesi in oras cu un nativ al lor 

Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

Semne clare ca telefonul tau este ascultat! Ti se intampla zilnic, dar habar nu ai ca asta este cauza

Aceasta limita este dictata de felul in care percep sexul oamenii casatoriti. Astfel, se pare ca dupa mai multi ani de casnicie, oamenii se simt fericiti daca fac sex des si nu datorita sexului in sine. Astfel, placerea carnala in sine trece pe locul doi, primand pentru fiecare dintre membrii mariajului incidenta raporturilor sexuale.

Ce spune pozitia in care dormi alaturi de partener despre relatia voastra

Ce sa faci ca sa ajungi expert in pat

Femeia cu cel mai ridicat apetit sexual. Era dependenta de filme pentru adulti

Rezultatele unui recent studiu condus de renumitul psihoterapeut M. Gary Neuman arata ca frecventa raporturilor sexuale redusa intr-o casnicie este unul dintre cei mai mari factori care pot duce la divort.

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode 

Cum sa previi ingalbenirea dintilor

Pentru a junge la aceasta concluzie, la studiu au participat 400 de femei. Dintre acestea, femeile care au declarat ca au o casnicie fericita au spus ca fac sex de 4 ori pe luna cu sotii lor, insa au recunoscut ca nu sunt neaparat satisfacute din punct de vedere sexual.

 

Totodata, statistic vorbind, primii doi ani de casnicie par sa fie cei mai buni din punct de vedere sexual pentru un cuplu ulterior fiind nevoie de eforturi pentru mentinerea unei vieti sexuale sanatoase.

 

Acest lucru se intampla din cauza ca odata cu casatoria in viata cuplului intervin grijile cotidiene, financiare si problemele cu copiii, ceea ce reduce pofta de sex.

 

Cu toate acestea, dintre cele 400 de participante la studiu, au fost o parte care au declarat ca in ciuda faptului ca aveau casnicii mai lungi de 5 ani se simteau foarte implinite atat din punct de vedere sexual cat si fericite cu mariajul lor. Aceste femei au recunoscut ca situatia finaciara si faptul ca le place profesia lor le permite sa nu isi bata capul atat de mult cu grijile cotidiene enumerate mai sus si sa aiba timp de sex. Intrebate cam care ar fi media rapoartelor sexuale intr-o luna, cifra rezultata a fos 11. Asadar, iata de cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi: de cel putin 11 ori.

loading...
<

3 comments

  • <cite itemprop="author">Alaa.algaaa Alaa.algaaa</cite>

    Wwsexx

  • <cite itemprop="author">ALEX</cite>

    PE BUNE CEL PUTIN DE DOUA-TREI ORI PE ZI IN FIECARE ZI…..ALTFEL DACA NU TE TINE NU O LUA DE NEVASTA CA TE VA INSELA CU SIGURANTA LA PRIMA OCAZIE!!!

  • <cite itemprop="author">mircea</cite>

    Noutate absoluta,doar acum!Oferta a devenit un fenomen pentru ca tot mai multi oameni sau convins de seriozitatea noastra!Nu este necesara nici un fel de experienta!Ofererim curs gratuit si complet de instruire de la zero!Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala!Plata cistigurilor realizate este garantata prin contract legal!Se lucreaza part-time(in timpul liber) sau full-time,la alegere!Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva nou si de viitor!Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul’Info’ la adresa de e-mail;mediter2@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *