Search for content, post, videos

De cate ori fac sex cuplurile statornice

Toate cuplurile fac sex in mod regulat, si acest lucru este ceva cat se poate de normal si natural. Unele cupluri se lauda insa cu performante sexuale mai mari, in vreme ce in alte cupluri domina o stare de apatie si uneori indiferenta, stare care se poate insa schimba, incercand sa reaprindem acea scanteie de la inceput prin fel si fel de metode, chiar prin incercarea unor noi pozitii sexuale. Ce spun insa statisticile? Cat de des fac oamenii sex? Iata cateva raspunsuri la aceste intrebari, raspunsuri care vin in urma unor sondaje.

Oamenii fac sex de circa 96 de ori pe ani – adica in medie de doua ori pe saptamana. Interesat este ca barbatii se lauda cu circa 103 partide de sex pe an in timp ce femeile afirma o medie de 88 de dati pe an, potrivit unui studiu din Marea Britanie.

Cel mai activ grup de varsta, sexual vorbind, se situeaza intre 25 si 34 de ani cu circa 113 partide de sex pe an. Acestea sunt statisticile publicate in cadrul Sondajului Sexual Anual organizat de Durex in anul 2000. Sondajul s-a desfasurat la nivel global si reflecta o imagine a activitatii sexuale mondiale precum si o oglindire a comportamentului persoanelor intre 16 si 55 de ani.

Mai mult de jumatate dintre cei intervievati (57%) au afirmat ca au facut sex cel putin o data pe saptamana in timp ce numai 4% au pretins ca fac sex zilnic. Cele mai active cupluri la nivel sexual sunt cele care locuiesc impreuna (146 de “sedinte” pe an), la antipozi situandu-se cuplurile casatorite cu o medie de 98 de ori pe an (in medie).

Interesant de remercat ca in cazul persoanelor singure activitatea sexuala este mult mai scazuta (49 de partide pe an). Oamenii intre 25 si 34 de ani sunt mult mai activi sexual decat cei din grupa de varsta 16-20 de ani (113 pe an fata de 89).

Varsta medie de pierdere a virginitatii este pentru toate categoriile de varsta in jurul a 18 ani. 58% din respondenti au afirmat ca teama de HIV/SIDA i-a facut sa isi schimbe comportamentul sexual.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *