Search for content, post, videos

Dating online: cum poti sa dai gres cand flirtezi prin mailuri

Intr-o relatie de durata conteaza, in primul rand, compatibilitatea, partenerii ajungand deseori sa treaca peste lucruri superficiale si aparenta.

Insa, cand vine vorba de primele etape ale flirtului, pasesti pe un teren minat si poti, printr-o nesabuinta, sa dai gresi si sa alungi potentialul partener pe care ai pus ochii.

Cand abia cunosti o persoana si faci schimb de numere de telefoane si adrese de email, se intampla des ca, pana la prima intalnire sau chiar intre primele rendez-vousuri, sa discuti multi prin emailuri, pe messenger sau pe Facebook.

Discutiile online pot dura ore intregi. Pe cat de placute sunt, pe atat de multe sanse exista, insa, sa o dai in bara, atat din cauza limitelor de comunicare, cat din cauza unor greseli proprii.

Iata cele mai frecvente trei greseli facute in comunicarea online prin care iti poti indeparta potentialul partener:

Atentie la adresa de e-mail si la font!

Si ce daca tie iti place fontul Comic Sans, bolduit si colorat in rosu si mov in degradeuri. Cel care nu te cunoaste cu siguranta va ridica cel putin o spranceana cand va primi un mesaj de la tine cu un astfel de scris. Situatia se aplica si in cazul barbatilor! Nu trebuie sa fie evident de la primele randuri ca el este mare fan Steaua, folosind culorile rosu si albastru in scriitura.

Totodata, cand faceti schimb de adrese, ar fi bine sa ai una serioasa. Rapidutzufurios@yahoo.com sau ingerashrozee@yahoo.com nu sunt adrese de e-mail care sa inspire nici macar o minima de seriozitate.

Asadar, la inceput cel putin, opteaza pentru simplitate in ceea ce priveste modul in care arata mesajul trimis si pentru adresa ta de e-mail serioasa. Mai tarziu, cand va veti cunoaste mai bine si deja exista siguranta ca te place cu adevarat si ca te vrea, va fi cel mult amuzanta povestea cu ID-urile penibile.

Dating Online: Ce sa faci si ce sa nu faci cand flirtezi online

Atentie la emoticonuri

Barbatii se limiteaza, cel mai des, la emoticonul care zambeste, care rade, care e trist si care pupa. Femeile nu trebuie sa se limiteze neaparat la astea, pot opta si pentru a face cu ochiul, a da din gene sau a trimite o imbratisare. Insa toate acestea cu masura. Mai mult de atat, obiceiul de a pune vacute, albinute, catelusi sau alte emoticonuri speciale dauneaza grav tuturor tentativelor voastre de a va cunoaste si a va cupla, caci persoana care le foloseste, de regula femeia, va parea cat se poate de ridicola si puerila.

Atentia la semnele de exclamare!

Semnele de exclamare sunt manifestari ale puterii, chit ca pot fi trecute ca un semn al uimirii. Dar daca scrii ca “Nu suporti masculii cu cefele late!!!!!!!!!” si pui atatea semne de exclamare, cel mai probabil vei trece drept o persoana foarta inversunata, autoritara si, s-ar putea, chiar disperata. In cazul femeilor, aceste manifestari ale autoritatii sunt vazute si mai rau, caci, pana una alta, nu traim intr-o lume in care femeile si barbatii sunt judecati din aceeasi perspectiva. Stiti bine ca femeile care se arata foarte increzatoare in fortele proprii si determinate sunt considerate, adesea, infumurate la locul de munca, in timp ce barbatii care au astfel de atitudini sunt vazuti ca niste profesionisti bine infipti la locul de munca si in propriul domeniu de activitate.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *