Search for content, post, videos

Dating Online: Ce sa faci si ce sa nu faci cand flirtezi online

De cand socializarea s-a mutat pe internet, tot mai multi dintre noi am fost curiosi sa incercam si flirtul online.

Facebookul, messengerul sau ale cai de comunicare se preteaza perfect pentru dating online. Dar daca flirtam pe intenet, ar fi bine sa stim ce putem face si ce nu ar fi bine sa facem pentru a nu ne crea tot noua probleme.

Nu te “imprieteni” imediat

Cand descoperi o persoana online care iti suscita interesul si la randul sau da semne ca este interesat de tine, nu te grabi sa-l adaugi in lista ta de prieteni. Este nevoie de precautie in “imprietenirea” online, din toate punctele de vedere. Pana una alta, nu-i cunosti intentiile si, odata prieteni online, are la dispozitie mai multe informatii despre tine decat, poate, ai dori sa-i oferi de la bun inceput. Mai mult de atat, expertul in eticheta online Julie Spira ne recomanda sa fim si mai drastici.

Mersul unei femei dezvaluie daca poate sau nu sa aiba orgasm

Sa nu ne imprietenim pe Facebook sau pe alta retea sociala pana nu stabilim cat de cat exclusivitatea. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne juram iubire vesnica, dar se poate intampla mai des decat credem sa discutam vrute si nevrute cu persoana respectiva si, a doua zi, sa observam cine stie ce poze cu aceasta si o alta femeie sau barbat pe profilul ei. Precautia nu strica nici in viata de zi cu zi, nici online.

Cum sa faci o femeie sa aiba orgasm

Curatarea profilului

Inainte de accepta ca prieten pretendentul/a, ar fi bine sa ne curatam profilul de pe reteaua sociala care, cumva, ne-a adus impreuna. Ganditi-va ca aveti un cont de Facebook, spre exemplu, de mai bine de cinci ani. N-aveti idee ce puteti gasi acolo daca va duce inapoi in timp si va verificati postarile mai vechi. Mai mult de atat, aveti grija la functia de taguire. Nu permiteti sa apare pozele in care sunteti taguit de alte persoane direct pe profilul vostru, ci lasati-le in pending. Nu se stie niciodata cand va veti vedea intr-o ipostaza nu tocmai onorabila, dansand pe masa la o petrecere sau in bikini la mare cu gasca.

Mai mult de atat, stergeti-va vechile statusuri relationale care va apar pe profil. “Ati fost intr-o relatie” cu… apoi “single”, apoi iar “in a relationship with” si asa mai departe. Cel care va este deja prieten si este suficient de curios pentru a afla ce ati facut in trecut este la distanta de doar cateva click-uri de fostii iubiti. Mai mult de atat, s-ar putea sa le si poata vedea profilurile si nu vreti sa va treziti cu afirmatii de tipul: “Tu cum ai putut sa stai cu ala?”

Asadar, revizuiti-va profilul si statusurile relationale pentru a evita discutii.

Intalnire “face to face”

Chit ca v-ati cunoscut online, pentru a fi sigur ca va place si ca va potriviti, intalniti-va fata in fata. Online, un om poate transmite multe neadevaruri despre sine. Va puteti da seama, cel mult, daca scrie corect gramatical. Dar siguranta asupra altor lucruri nu aveti. Asadar, intalnirea “face to face” este cat se poate de recomandata, daca nu chiar obligatorie. Puteti constata ca nu arata chiar asa cum e in poze, ca se imbraca hidos pentru gusturile voastre si ca nu ati vrea ca vreun prieten sau vreo cunostinta sa va vada cu el sau, dimpotriva, este exact pe placul vostru. Macar va bucurati de confirmare sau va feriti de neplaceri viitoare care ar fi aparut daca nu ati fi cunoscut persoana in cauza.

Evitati haosul statusurilor relationale

Functia “relationship status” da numeroase batai de cap multor internauti. Ba sunt intr-o relatie, ba nu mai sunt, ba persoana de care s-au despartit apare brusc intr-o relatie cu alta persoana, ba chiar e si logodita. Este bine sa stabiliti clar ca sunteti pe aceeasi lungime de unda inainte de “a fi intr-o relatie”. Inainte de despartire sau de trecere pe statusul “single”, anuntati persoana de care “va despartiti” cel putin online. Odata schimbat statusul, se schimba automat si la celalat. Mai mult de atat, nu folosit functia oferita de noul Facebook Timeline “end of a relationship”, caci este dificil sa te trezesti dimineata, sa-ti verifici notificarile la cafea si sa fii lovit de o asemenea veste sau sa ti se readuca mereu aminte cand dai “sign in”. Oricum, pentru a evita stari neplacute, setati-va statutul relational pe privat. Astfel, veti evita tot felul de like-uri stupide care se dau la astfel de notificari.  

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *