Search for content, post, videos

Cuplurile fidele au mai multi copii decat cele in care apare adulterul

Partenerii fideli sunt mai fertili, avand sanse mai mari sa conceapa un copil in cuplu, decat cei care calca stramb, arata un studiu recent efectuat de cercetatorii de la Universitatea americana din Pennsylvania.

Fidelitatea in cuplu face bine fertilitatii, arata un studiu realizat la Universitatea din Pennsylvania. Cercetarea arata ca cuplurile cu parteneri fideli unui altuia au cu 25% mai multi urmasi decat cei cuplurile in care unul sau amandoi cad in pacatul adulterului.

Eduardo Fernandez-Duque, profesor asociat la Universitatea din Pennsylvania, atrage atentia: Spuneti-i iubire, spuneti-i prietenie, spuneti-i casatorie, nu conteaza. Un lucru este insa cert: este in natura noastra, biologic vorbind, sa ne legam emotional si sa ne sustinem unul pe celalalt, sub forma unui cuplu.

Iar in cazul femeilor acest lucru este cu atat mai important cu cat stabilitatea emotionala generata de aceasta legatura o face sa fie mai fertila, caci un partener stabil reduce povara sarcinii si a lactatiei, continua profesorul Fernandez-Duque.

Cu cat durata relatiei este mai lunga, cu atat probabilitatea de a concepe mai multi copii creste, arata studiul citat de publicatia britanica The Daily Mail si publicat in revista de specialitate PLOS ONE.

Mituri distruse despre marimea penisului si punctul G

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *