Search for content, post, videos

Cupluri celebre care stiu secretele unei casnicii fericite

Toate familiile fericite sunt similare. Poate ca exista o reteta universala pentru armonia in familie. Noi am cules cateva povesti despre vedete cu casnicii fericite. Sunt dispusi sa impartaseasca secretul succesului cu noi.

1. Barbra Streisand si James Brolin, casatoriti de 19 ani.
Drumul Barbrei catre fericire a fost unul lung. L-a intalnit pe James cand amandoi aveau mai mult de 50 de ani. Aceasta crede cu tarie ca bunatatea si onestitatea sunt stalpii unei casnicii fericite, iar cuplul impartaseste orice unul cu celalalt.

2. Barack si Michelle Obama, casatoriti de 25 de ani.
In spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica. Acest cuplu este exemplul perfect pentru a ilustra aceasta zicala.

Michelle este convinsa ca o casnicie este un job full time si incurajeaza toate cuplurile sa rada si sa se distreze impreuna. De asemenea ne sfatuieste sa nu mergem niciodata la culcare suparati unul pe celalalt.

3. Gisele Bundchen si Tom Brady, casatoriti de 8 ani.
Este o poveste clasica: Un supermodel de talie mondiala si un atlet de succes. Cuplul are 2 copii impreuna si cu siguranta au intampinat anumite dificultati de-a lungul anilor. Gisele este sigura ca orice s-ar intampla, sustinerea sotului ei este cel mai important lucru pentru ea.

4. Meryl Streep si Don Gummer, casatoriti de 39 de ani.
John Cazale, iubitul lui Meryl Streep a murit de cancer in anul 1978. Actrita a stat alaturi de el pana in ultimul moment. Sculptorul Don Gummer a sustinut-o in aceasta situatie dificila si a ajutat-o sa isi revina. S-au casatorit in 6 luni. Meryl Streep considera ca cel mai important lucru intr-o casnicie este sa iti asculti partenerul si sa discutati toate problemele marunte.

5. John Travolta si Kelly Preston, casatoriti de 26 de ani.
Cand John si Kelly si-au pierdut fiul in varsta de 16 ani in anul 2009, parea ca mariajul lor a luat sfarsit, insa cuplul a gasit o modalitate de a trece peste acest eveniment tragic si sa isi salveze familia. Travolta a spus odata ca listele ii ajuta cel mai mult. In fiecare zi scriu pe o foaie micile suparari care apar si le discuta impreuna, incercand sa gaseasca o solutie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *