Search for content, post, videos

Cum vor barbatii sa li se faca sex oral

Nu-i niciun secret ca barbatii adora sa li se faca sex oral, insa perceptia feminina asupra a ceea ce inseamna o felatie reusita si perceptia masculina difera.

 

Pana una alta, in aceasta privinta, doar parerea barbatilor conteaza caci ei sunt cei care primesc placerea absoluta a sexului oral.

 

Indiferent cat de experimentata este o femeie in materie de sex, ea ar trebui sa tina cont de parerea barbatului atunci cand vine vorba de o felatie reusita. Desi aceasta difera de la barbat la barbat, exista cateva preferinte comune in materie de sex oral pe care le au toti reprezentantii sexului tare.

 

Foloseste lubrifiant

 

Folosirea lubrifiantului este inca tabu in relatiile sexuale ale romanilor. In principiu, putine cupluri recurg la aceasta utilitate. Mai mult, majoritatea cuplurilor apeleaza strict de nevoie la lubrifiant, in timp ce foarte putine o fac din pura placere. Insa lubrifiantul este “bineprimit” in orice forma a sexului, cu atat mai mult cu cat unele femei, in functie de starea de spirit si de starea de sanatate, se lubrifiaza natural mai dificil. Astfel, poate aparea disconfortul si chiar durerea in timpul sexului. Insa si in timpul sexului oral poate aparea disconfort pe partea barbatului. Desi glandele salivare “isi fac treaba” in general, sunt momente de suprasolicitare a cavitatii bucale si a limbii in care acestea nu mai pot produce suficienta saliva pentru ca activitatea propriu-zisa sa “curga”. In astfel de momente si nu numai este recomandata folosirea lubrifiantului. Practic, lubrifiantul ofera beneficii si de o parte si de cealalta. In timpul felatiei, penisul nu risca sa fie iritat pe fondul uscaciunii, iar femeia poate sa efectueze miscarile specifice sexului oral cu o mai mare usurinta. Asadar, nu ezitati sa recurgeti la un lubrifiant si in timpul felatiei.

 

Variaza miscarile

 

Un sex oral reusit este “variat”. A efectua aceeasi miscare cap-coada introduce monotonie si scade placerea felatiei. Cu cat miscarile sunt mai variate, cu atat placerea barbatului creste. De la actiunea de lins, de supt la ciupitul usor cu buzele, la lipirea limbii de capul penisului, orice este permis. Atunci cand apare oboseala in timpul sexului oral, femeia se poate folosi si de maini pentru o joaca erotica reusita.

 

O pauza activa

 

Invariabil, mai ales in cazul barbatilor la care dureaza ceva pana ajung la ejaculare, o femeie oboseste in timpul sexului oral, avand cel putin un disconfort, daca nu chiar durere la nivelul gurii si al mandibulei. In astfel de momente, femeia poate lua o pauza activa: adica sa inceteze miscarile cu gura si se rezuma la folosirea mainilor si a limbii pe penisul partenerului ei.

 

Mai mult decat penis

 

Un sex oral “complet” nu se rezuma la actiunea gurii asupra penisului. Partea interioara a coapselor, zona inghinala, testiculele, orice din jurul organului sexual merita atentie din partea femeii, fie ca ea actioneaza prin masarea cu mainile, prin lins sau printr-un supt usor. De altfel, in “pauza activa” precizata mai sus atentia femeii se poate indrepta asupra acestor zone, timp in care genereaza in continuare placere barbatului, dar isi si odihneste gura si mandibula.

 

Putina sau mai multa piele la vedere

 

Poate ea este prea obosita pentru a sustine o partida completa de sex intr-o seara, dar vrea totusi sa-si multumeasca partenerul cu o partida de sex oral. Un gest “nobil” din partea ei, insa asta nu inseamna ca poate sa o faca oricum. Chiar daca totul se rezuma la sex oral, nu inseamna ca ea poate sa-si pastreze pijamalele pe ea, fiind imbracata din cap pana in picioare. Barbatii adora ca femeile care le fac sex oral sa arate cel putin putina piele, pentru ca exista un puternic aspect vizual al placerii sexuale. In timp ce ea executa miscarile felatiei, barbatul adora sa-i soarba cu ochii posteriorul, sanii sau alte zone ale corpului. Asadar, chiar daca sexul oral poate fi efectuat de o femeie imbracata din cap pana in picioare, este recomandat, pentru sporirea placerii, ca ea sa lase la vedere si piele. Mai mult, cea care vrea sa-si innebuneasca partenerul poate chiar sa se atinga pe sine cu o mana in timp ce ii face sex oral.

 

Privirea la el

 

Unele pozitii in care este efectuat sexul oral permit un contact vizual mai dificil cu partenerul. Dar simte mutari ale trunchiului sau ale picioarelor pot ajuta femeia sa ridice ochii si sa se uite in ochii partenerului ei, in timp ce ii face sex oral. Nota de perversitate adusa de contactul vizual in timpul sexului oral este adorata de barbati.

 

Cresterea intensitatii spre final

 

Daca o femeie demareaza sexul ora cu miscari rapide, va obosi foarte repede. Chiar daca inceputurile “furtunoase” sunt placute, ritmul miscarilor cu gura si cu limba trebuie sa oscileze in timpul sexului oral. Insa, in momentul in care ea simte ca partenerul se apropie de orgasm, atunci chiar este recomandat sa creasca ritmul. In niciun caz sa nu se opreasca, caci poate “ruina” tot efortul de pana atunci.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *