Search for content, post, videos

Cum va fi sotia ta in functie de meseria tatalui ei

Psihologii au dedus, la nivel mondial, ca trasaturile unei femei sunt cat se poate de legate de felul in care a fost crescuta de tatal ei.

 

Iar felul in care femeile sunt crescute de proprii tati este diferit de felul in care sunt crescute de mame. Acest lucru este cauzat in primul rand de faptul ca tatii sunt mult mai rigurosi atunci cand au fete si nu baieti.

 

Iar profesia tatalui de fata pare sa fie decisiva in felul in care este modelata fiica, avand in vedere ca tatal incearca sa-i insufle acesteia ceea ce a invatat de-a lungul intregii vieti, mai ales din punct de vedere al eticii profesionale. Iar acest lucru se intampla datorita faptului ca barbatii se identifica foarte mult, ca si caractere, cu profesia aleasa.

 

Asadar, trasaturile unei femei sunt dictate in proportie destul de mare, de profesia pe care o are partea masculina din cuplul de parinti.

 

Studiile au demonstrat ca exista cateva profesii masculine predominante in lume care influenteaza felul in care este caracterul unei fete crescute in spiritul acelei profesii se formeaza.

 

Astfel, iata ce fel de femeie va fi, in functie de profesia tatalui:

 

 

Tatal avocat:

 

Femeia crescuta de un tata avocat simte mereu nevoia sa aiba controlul in relatie. Stie foarte bine ca atitudinea ei manipulatoare poate sa duca la destramarea relatiei, asa ca incearca sa o mascheze cu viclenie. In ciuda acestui lucru, tot ceea ce isi doreste este sa-si multumeasca barbatul, din cauza ca nu a reusit sa-si multumeasca pe deplin tatal inainte sa aiba alta personalitate masculina predominanta in viata. Pe de alta parte este capabila sa exprime clar sentimente de iubire si asa reuseste sa tina aproape barbatul iubit.

 

Tatal politist

 

Fiind tinuta mereu din scurt, a simtit nevoia sa se exteriorizeze in toate modurile interzise de parinte. Asa ca a inceput de foarte tanara sa experimenteze lucruri considerate tabu, inclusiv din punct de vedere sexual. Daca iti alegi ca sotie o fiica de politist trebuie sa te astepti sa fie nesatula in pat si cat se poate de vulcanica cand vine vorba de propria persoana. Nu suporta sa ii fie dictate regului, din cauza ca a trait in baza lor intreaga tinerete si are nevoie de libertate maxima. Daca o vei ingradi, risti sa fii inselat foarte des.

 

Tatal arhitect

 

Femeile crescute de arhitecti su firi visatoare si pragmatice, in ciuda faptului ca cei doi termeni se contrazic. Desi incearca sa invete din greselile omului pe care l-au idolatrizat in toata tineretea, se gasesc de multe ori in stiatia in care sunt obligate sa le repete. Iar acest lucru este cauzat de faptul ca is aleg parteneri visatori nesiguri pe ei. Ca sa tii aproape o satfel de femeie, este necesara o “mana de fier”, la nivel psihic. Altfel, va cauta alte vise in bratele altuia.

 

Tatal instalator

 

Obisnuita ca toate lucrurile sa se rezolve cu putin effort, femeile crescute de instalatori situ exact ce intrument sa foloseasca pentru a repara o situatie neprevazuta care nu convine. Asa ca sunt cat se poate de calculate si prevad momentele de cria. O femeie crescuta de un tata instalaror, va dori sa fie mereu cu doi pasi inaintea barbatului. Acest lucru este periculos pentru ca poate stirbi mandria celui care poarta pantaloni in casa. Pentru un mariaj fericit aceste femei sunt sfatuite sa lase de la ele.

 

Tatal doctor

 

Femeile crescute de doctori au o reputatie de femei usoare si nu pentru ca asa au fost educate ci pentru ca de la o varsta frageda inteleg ce se intampla cu corpul lor. Explicatiile primite de la parinte in prima luna a ciclului mestrual le vor afecta pe intreaga viata. Vor fi constiente de feminitatea lor pe care vor dori sa o impartaseasca cu cat mai multi parteneri sexuali.

 

Tatal vanzator

 

Femeile crescute de tati care au fost precupeti, vanzatori, afaceristi au in sange negocierea. Asa ca daca ai o astfel de sotie sa te astepti sa negocieze cu tine in absolut orice problema pe care ai putea sa o ai. Nu este pericol insa sa castige mereu, asa ca nu va panicati. Specialistii considera ca femile crescute de precupeti sunt cele mai statornice.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">gigi corsi</cite>

    tatal ei este grataragiu…deci cum o sa fie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *