Search for content, post, videos

Cum treci peste o criza de incapatanare a partenerului tau!

Sa ai un partener incapatanat nu e deloc usor, insa daca vei apela la cateva trucuri simple vei reusi sa-i invingi incapatanarea care de multe ori te enerveaza teribil.

Ai rabdare

Daca vrei sa-i cerci ceva si te stresezi ca nu va accepta, ai rabdare. Trage aer in piept, iar apoi expune-i problema care te macina. Poate ca in timp veti ajunge la un numitor comun.

Adu argumente solide

Exista multe probleme, atunci cand vine vorba de incapatanare, intrucat de multe ori partenerul nu intelege pe deplin pozitia celeilalte parti. Daca poti gasi o modalitate buna de a-i explica totul, in termeni pe care partenerul sa inteleaga, este posibil sa poti rezolva usor problemele. Este, de asemenea, important sa aduci argumente solide cand expui problema

Incearca sa-l intelegi

Crizele de incapatanare pot fi depasite, dar e important sa te pui in situatia celuilalt, ca sa intelegi cum se simte persoana in cauza. Permite-i sa iti spuna de ce are o anumita parere si incearca sa intelegi de ce partenerul tau se simte intr-un anumit fel, apoi gasiti impreuna o solutie.

Citeste si: Reactii incredibile dupa ce Liviu Varciu a confirmat ca s-a despartit de Anda Calin! Ce a putut sa spuna Andrei Stefanescu: ”Era de asteptat…”

Pauza de la cearta

Acordati-va o perioada de timp in care sa nu aveti niciun argument in contradictoriu. Nu conteaza cine initiaza propunerea, important este ca unul dintre voi sa fie persoana rationala care o sugereaza. Separati-va timp de cel putin 15 minute. Puteti relua discutia dupa ce v-ati linistit.

Nu uitati sa va exprimati dragostea atunci cand treceti printr-o criza. Doar asa veti reusi sa treceti peste un astfel de moment tensionat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *