Search for content, post, videos

Cum te va insela si cat de predispus/predispusa este sa o faca, in functie de culoarea sa preferata

Potrivit ultimelor studii realizate de sociologi si de mai multe echipe care cerceteaza comportamentul in cuplu, culoarea preferata a unei persoane poate spune foarte multe cu privire la cat de predispusa este sa insele acea persoana si la cum o va face.
Studiile au fost realizate in functie de culorile PRIMARE si SECUNDARE preferate de oameni si au fost incluse totodata si nonculorile alb si negru, avand in vedere ca sunt preferate de persoane cu caractere destul de puternice.

Astfel, in functie de culoarea preferata a putut fi deslusita intr-un procent destul de mare predispozitia oamenilor de a-si insela partenerul sau partenera si mai mult decat atat, metoda preferata si motivatia acestora.

Iata cum te va insela si cat de predispus este sa o faca, in functie de culoarea sa preferata

Prefera culoarea rosu. Persoanele care prefera culoarea rosu sunt unele dintre cele mai predispuse sa insele. Sunt persoane senzuale si se gandesc mai tot timpul la sex. Prefera sa schimbe repede partenerii sexuali, se indragostesc greu si nu stau prea mult timp intr-o relatie stabila. Isi insala partenerul sau partenera fara scrupule si prefera sa faca acest lucru cat se poate de tainuit, pentru a avea sanse mai mari sa aiba mai multi parteneri sexuali in acelasi timp. Asa ca vor minti atat de mult, incat se vor pierde pana la urma in minciuni, doar de dragul sexului.

Prefera culoarea portocaliu. Persoanele care prefera culoarea portocaliu sunt de fel destul de fidele. Daca insa dorinta de a avea sexual o alta persoana decat cea cu care se afla intr-o relatie este prea mare, atunci vor incerca sa rupa mai intai relatia stabila, pentru a putea sa nu se simta vinovati. Numai ca, pana la urma, isi vor insela jumatatea si in functie de cat de buna este partida vor decide ce este de facut. Astfel, daca au parte de sex nebunesc si satisfacator cu cel sau cea cu care isi insala partenerul sau partenera, vor recunoaste imediat si vor ramane cu acea persoana. Daca nu, vor minti ca nu s-a intamplat nimic si isi vor vedea de relatia in care se afla.

Prefera culoarea galben. Persoanele care prefera culoarea galben sunt unele dintre cele mai statornice. Nu stiu sa minta si nu au curajul sa insele. Prefera sa aiba fantezii sexuale cu persoana dorita, chiar in timpul actului sexual cu persoana alaturi de care se afla intr-o relatie.

Prefera culoarea verde. Oamenii care prefera culoarea verde sunt unii dintre cei mai mari mincinosi cand vine vorba de relatie. Le place sa starneasca reprezentantii sexului opus doar pentru a se simti doriti insa foarte rar dau curs avansurilor si foarte rar isi insala jumatatea. Asta pentru ca daca ai ajuns sa fii jumatatea unei persoane care prefera verdele, ai fost ales sau aleasa dup o prospectare indelungata a posibilitatilor sexuale si de parteneri.

Prefera culoarea bleu. Aceste persoane sunt foarte detasate de ce inseamna o relatie serioasa pentru majoritatea oamenilor. Nu pun pret pe loialitete, insala fara scrupule si se si lauda cu asta. Nu prezinta mare interes fata de cei care le sunt alaturi intr-o relatie si vor spune pe selau atunci cand au alte dorinte carnale.

Prefera culoarea albastru. Persoane inchise de felul lor dar libere in gandire, cei care prefera culoarea albastru nu se dau in vant dupa aventuri. Prefera mai degraba o relatie stabila care sa le ofere tot ce au nevoie. Iar daca sexual au parte de greutati, prefera sa le rezolve in cuplu.

Prefera culoarea mov. Cei care prefera culoarea mov iubesc sa experimenteze cele mai mari taine ale sexului. Asa ca nu se vor afla intr-o relatie serioasa mai deloc pe parcursul vietii. Vor avea parteneri sexuali nenumarati si mai mult decat atat se vor si lauda cu acest lucru.

Prefera culoarea roz. Cei care prefera culoarea roz iubesc confortul unei relatii stabile. Insa, isi doresc totodata sa aiba parte si de escapade sexuale. In acest sens, vor organiza scenarii aproape cinematografice pentru a putea periodic sa se destrabaleze sexual cu oameni necunoscuti. Sunt destul de tenace pentru a nu fi descoperiti niciodata.

Prefera alb, negru sau gri. Aceste persoane sunt cele mai predispuse sa insele, din cauza ca de cele mai multe ori au personalitati care se pot dedubla. Iar atunci cand insala uita atat de repede ca au facut acest lucru, incat ceea ce spun este mereu plauzibil si credibil. Desi sunt unii dintre cei mai infideli oameni, aceste persoane nu sunt decoperite mai niciodata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *