Search for content, post, videos

Cum te minti singur(a) in dragoste si iti scazi sansele la fericire

Daca te-ai obisnuit deja cu celibatul si nu ti-ai intalnit marea dragoste, este posibil sa fi adoptat obiceiul de a te minti singur/a. Experientele prin care ai trecut te-au facut sa-ti dai seama ca gasirea sufletului pereche nu este usoara, dar asta nu inseamna ca e corect sa iti limitezi orizonturile si sa ridici o fortareata a izolarii in jurul tau.

Iata care sunt cele mai gogonate 5 minciuni pe care ti le spui tu insuti/insati pentru a-ti justifica singuratatea si prin care iti reduci drastic sansele la fericire!

1. Toate persoanele de sex opus care te atrag au deja o relatie

Asa cum tu nu ai reusit sa intalnesti inca persoana potrivita, exista numeroase persoane in aceeasi situatie. Mai mult de atat, divorturile si despartirile au loc constant, iar asta inseamna ca exista inca numerosi parteneri de sex opus care isi cauta marea dragoste.

2. Ti-ai consumat deja sansa la fericire

Este posibil sa te gandesti cu nostalgie la una dintre relatiile pe care le-ai avut si sa incerci sa te convingi singur/a ca aceea a fost singura ta sansa la fericire. Trebuie doar sa te gandesti ca, de vreme ce ai reusit o data sa te indragostesti, ti se va mai intampla si a doua oara. Tine-ti inima deschisa si ai incredere in viitor!

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *