Search for content, post, videos

Cum te descurci cu ejacularea prematura

Toate femeile stiu ca barbatilor li se intampla, din cand in cand, se ejaculeze prea devreme. Desi ele nu fac mare tragedie dintr-un astfel de incident, barbatii se pun singuri in mare dificultate, fiind speriati ca au termina prematur si nestiind cum sa reactioneze.

 

Toti barbatii de toate varstele trec cel putin printr-un episod de ejaculare precoce. Partida de sex a inceput bine si brusc sunt cuprinsi de un val de placere incat termina inainte ca partenera sa apuce macar sa-si faca incalzirea. Insa femeile stiu ca astfel de incidente au loc si nu fac mare caz din ele. Pe de alta parte, barbatii nu reactioneaza atat de bine si se trezesc adesea blocati, uitandu-se jenati la iubitele lor pentru ca au terminat inainte “sa intre serios in paine”.

 

Cum trebuie sa actioneze un barbat pentru a diminua “sperietura” de moment cauzata de ejacularea premmatura:

 

1. Haz de necaz

 

O metoda buna de a detensiona situatia este de a face haz de necaz. Barbatul poate arunca o gluma sau o ironie pentru a relaxa un pic starea de spirit. Indicat este ca gluma sa fie spusa de el si nu de ea, cat o gluma venita din partea unei femei care tocmai a asistat la ejacularea precoce a partenerului nu face nimic altceva decat sa-l bage pe el in pamant. Asadar, barbatul care trece prin asa ceva trebuie mai intai sa se detaseze, sa faca o gluma oarecare pe seama faptului ca a terminat prea devreme si sa ia o pauza in care cei doi sa continua glumele pornite de el.

 

2. Scuzele de rigoare

 

In principiu, un barbat nu ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca a ejaculat prematur. Se intampla si punct! Nu este o chestiune voita. Cu toate acestea, o femeie o sa aprecieze si chiar o sa se senzibilizeze si mai mult daca il aude pe barbatul de langa ea ca isi cere scuze ca a terminat prea devreme.

 

3. Fara plangeri de mila

 

Un barbat care trece printr-un incident de ejaculare precoce trebuie sa trateze situatia cu maturitate si sa nu inceapa sa se planga ca un baietas de doi ani. Perseverenta este o caracteristica a oamenilor maturi, asadar sa fie perseverent! Sa nu-si planga de mila, nici in gand, nici cu voce tare si sa incerce din nou dupa o scurta cerere de scuze, o gluma mica si o pauza tandra.

 

4. Fara panica

 

Barbatul care a fost luat el insusi prin surprindere de faptul ca ejaculat prematur trebuie sa se adune psihic si sa nu se panicheze. Mai mult, nu trebuie sa dea bir cu fugitii din camera pentru ca nu rezolva nimic. Chiar daca ii este rusina pana in maduva oaselor, femeile inteleg cat de delicata este situatia si nu o sa il faca, de regula, sa se simta ultimul om. Starea de spirit a barbatului care trece prin asa ceva este cauzata de el insusi. Atentie insa! Nu de faptul ca si-a dat drumul prea devreme, ci de faptul ca nu gestioneaza psihic cum trebuie situatia. Asadar, unul dintre pasii de dupa ejacularea precoce, chiar in primele minute dupa, tine de mentinerea calmului. Mai mult, el nu trebuie sa respinga femeia de langa el, indepartand-o daca ea vrea sa il ia in brate. Barbatul nu obtine nimic daca se panicheaza si se comporta ca un copil care-si ia “jucariile” si pleaca.

 

5. Mici explicatii

 

Dupa ejacularea precoce, dupa calmarea sa, barbatul trebuie sa gestioneze un pic si relatia cu femeia. Desi este aproape imposibil pentru un barbat sa explice de ce i s-a intamplat asta, poate sa ofere “mici explicatii” precum “Nu pot sa cred cat de mult m-ai excitat” sau “Nu mi s-a mai intamplat”. Chiar daca ea nu va crede ca este prima si prima oara cand el ejaculeaza precoce, o sa fie din nou miscata de trairile lui si va incerca sa diminueze jena barbatului.

 

6. Perseverenta

 

La cateva minute dupa ejacularea precoce, dupa ce el s-a calmat si ea i-a zambit cu tandrete, trebuie reluata activitatea sexuala. Cu cat trece mai mult timp intre un incident de ejaculare prematura si o noua partida de sex, cu atat barbatul va ramane mai mult timp traumatizat si ii va fi mai greu sa se antreneze sexual. Este aceeasi situatia cu cea in care ai un accident de masina. Daca nu te sui din nou la volan cat mai curand, se prea poate sa nu o mai faci niciodata!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *