Search for content, post, videos

Cum sunt femeile in functie de grupa sanguina

Masahiko Nomi a dovedit stiintific, inca din anul 1940, ca fiecare grupa are caracteristici care inflenteaza comportamentul. Grupa sanguina este foarte importanta atat in viata amoroasa cat si in compatibilitatea de cuplu.

Grupa A. Femeile cu  grupa A au imaginatie amoroasa debordanta, adora povestile de dragoste, aventurile, pasiunea, neincrezatoare, timide, pudice,  le e teama sa se indragosteasca dar sunt sotii bune si au multa dragoste de daruit .

Grupa B. Cele care sunt in aceasta grupa sunt dinamice, extravagante, optimiste si inventive, le place viata de familie dar nu le plac regulile, restrictiile si sunt genul de persoane care traiesc clipa si zburda din floare in floare pana se hotarasc sa aiba o relatie stabila.

Grupa AB. Femeile cu grupa AB sunt  pline de imaginatie, romantice, fascineaza barbatii dar sunt  dificil de cucerit, cand au o relatie sunt  fidele si devotate, sunt sotii bune .

Grupa 0. Extrovertite, pline de farmec, convingatoare, posesive si geloase, fidele in cuplu, adepte ale vietii de familie. Uneori prea ambitioase. Femeile cu  grupa sanguina 0 sunt dinamice si lipsite  de complexe sau inhibitii, sunt pasionale si acorda importanta sexualitatii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *