Search for content, post, videos

Cum sunt afectate performantele sexuale daca esti supraponderal

Un studiu realizat recent in Marea Britanie a conchis ca barbatii supraponderali sau obezi au de suferit din punct de vedere al vietii sexuale.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1000 de barbati, cu varstele intre 35 si 65 de ani, care s-au oferit voluntari pentru a afla cum le este afectata viata sexuala de kilogramele in plus.

O treime dintre ei nu reuseau sa-si vada organele genitale din cauza burtii si toti au recunoscut ca se confrutna cu probleme sexuale, de la lipsa erectiei, impotenta su incapabilitatea de a mentine erectia.

Medicii care au realizat studiul sustin ca aceste probleme apar din cauza ca barbatii obezi si supraponderali sufera diverse afectiuni cardiovasculare si de circulatie a sangelui.

In multe dintre cazuri, barbatilor le pasa mai mult de masinile lor decât de propriul organism. In schimb, ei sunt mai speriati de faptul ca kilogramele in plus sunt asociate cu problemele de erectie, ceea ce poate duce in timp la scaderea semnificativa a performantelor sexuale”, a spus unul dintre cei care au realizat studiul.

Pentru a nu exista probleme de erectie, fluxul de sange care ajunge la penis trebuie sa fie mare, ceea ce nu se intampla daca circulatia este afectata de bolile cauzate de obezitate si de sanatatea precara a sistemului circulator.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *