Search for content, post, videos

Cum stii daca te minte, dupa anumite cuvinte

Potrivit descoperirilor sociologilor, toata lumea minte. Insa, barbatii, se spune, au o tendinta de a minti mai mult fata de femei, mai ales atunci cand se afla intr-o relatie.

In urma unui studiu realizat in Marea Britanie au fost descoperite cuvintele care-i dau de gol pe barbati atunci cand au ceva de ascuns.

Acestea sunt in numar de 6 si depinde foarte mult felul in care sunt folosite in propozitii.

PLECAT

In primul rand, cand foloseste formula „Am plecat din bar pe la 5”, in loc de „Am mers spre casa pe la 5”, inseamna ca a facut cu siguranta ceva ce nu trebuie sa afli, odata ce a parasit barul.

NICIODATA

Cand un barbat foloseste cuvantul „niciodata” atunci cant cuvantul „nu” ar fi mai mult decat de ajuns, inseamna ca minte. De exemplu:

Ea: Numai ce te-ai holbat la picioarele aleia?

El: Niciodata nu as face asta!

AIA

Cand un barbat face referire la o femeie folosind apelativul „AIA”, inseamna ca o doreste si ca incearca sa mascheze acest lucru.

APROPOS!

Barbatii care mint folosesc cuvantul „apropos” pentru a minimaliza ceea ce urmeaza sa spuna, iar ce urmeaza sa spuna este cu siguranta o minciuna!

INSA

In formulari precum „Stiu ca o sa ti se para ciudat iubito, insa…”, folosirea cuvantului „insa” denota ca ceea ce urmeaza sa spuna este o minciuna gogonata!

DE CE AS FACE ASTA

Formula „de ce as face asta?” este cel mai des folosita atunci cand barbatii au facut, cu siguranta, lucrul pe care banuiti ca l-au facut si nu recunosc acest lucru.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetiengleza ro

  • <cite itemprop="author">Mihai</cite>

    Stai intai sa inveti limba romana! Ce exprimare e aia: „Numai ce te-ai holbat”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *