Search for content, post, videos

Cum stii daca te iubeste sau nu! Semnele clare ce-l dau de gol!

Daca esti implicata intr-o relatie si nu stii daca esti iubita cu adevarat, ei bine iti propunem sa descoperi mai jos niste semne care spun clar daca partenerul tau iti impartaseste sau nu sentimentele.

Isi doreste sa petreceti timp impreuna

Daca partenerul tau vrea sa investeasca timp in relatia voastra si incearca sa-si gaseasca mereu o ”portita” pe care sa o petreceti impreuna, este, fara doar si poate, clar ca nu-si doreste decat sa te aiba aproape.

Il intereseaza cum te simti

Un alt aspect important intr-o relatie este comunicarea. Daca este, intr-adevar, interesat de tine va dori sa stie ce faci in orice moment si, in plus, te va asculta si te va intreba cum ti-a fost ziua.

Are incredere in tine

In cazul in care un partener iti impartaseste sentimentele nu se va indoi de tine si-ti va oferi libertate ca sa faci tot ceea ce-ti doresti. In plus, iti va dovedi ca si tu poti sa ai incredere in tine.

Iti este alaturi cand ai nevoie

Se spune ca dragostea se cunoaste la rau, motiv pentru care daca atunci cand ai probleme ii ceri ajutorul va fi de acord sa renunte la planurile lui pentru a-ti veni in ajutor, fii sigura ca are sentimente pentru tine. Iar daca va merge la farmacie, in toiul noptii, pentru ca nu te simti bine, fii sigura ca te iubeste.

Iti respecta punctele de vedere

Un ingredient important intr-o relatie este, fara doar si poate, respectul. Ba mai mult, daca atunci cand aveti opinii diferite el nu te jigneste si nici nu rade de acest subiect, ci pur si simplu accepta acest lucru, este clar ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, iar relatia poate sa functioneze.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *