Search for content, post, videos

Cum stii ca te insala, in functie de zodie! Asa reactioneaza cand e vinovat/a

Multe dintre noi isi pun intrebarea daca pot avea increder in barbatul de langa ele. Pentru ca de obicei ne folosim cel de-al saptelea simt, ne putem da seama repede daca partenerul nostru este un om care merita sa-i garantam toata increderea. Insa, simturile noastre nu sunt mereu de ajuns.

Tocmai de aceea va prezentam in cele ce urmeaza o lista a semnelor care dovedesc daca partenerul merita sa-i acordam incredere, in functie de zodia acestuia:

Berbec

Berbecii, care sunt niste duri din fire, isi pierd cumpatul atunci cand insala si sunt intrebati despre acest lucru. Pot ajunge sa aiba crize de isterie daca le este pusa la indoiala fidelitatea si atunci este clar ca areo relatie paralela.

Taur

Taurii sunt de obicei foarte siguri pe ei. Insa in momentul in care devin gelosi si incordati fara motive, inseamna ca au ceva de ascuns partenerei. Prin acest comportament, incearca sa justifice lipsa de onestitate si faptul ca te insala.

Gemeni

Babratii din acest semn zodiacal sunt cat se poate de extrovertiti. Ei pot discuta despre orice subiect, fara perdea. Insa, daca ai suspiciuni in legatura cu fidelitatea lui si deschizi acest subiect, va fi cat se poate de vehement si va spune ca nu vrea sa vorbeasca despre asa ceva. Atunci ar fi cazul sa iti pui semne de intrebare si sa fii sigura ca are pe altcineva.

Rac

Racii sunt, prin definitie, persoane cat se poate de afectuase. Daca isi pierd caldura tipica si devin reci deeodata, este clar ca au pe altcineva. Ar trebui sa deschizi subiectul pentru a fi sigura de acest lucru, mai ales ca racii pot trece deseori prin faze depresive.

Leu

Desi sunt cat se poate de siguri pe ei si de calmi, leii devin irascibili atunci cand sunt incoltiti de vina. Regretul ca au o relatie paralela ii face sa ajunga sa se comporte dezgustator. Daca deodata a inceput sa nu iti mai acorde aceeasi atentie ca in trecut, inseamna ca are pe altcineva. Totodata, va deveni un tiran al sentimentelor si va incerca sa te controleze in continuu.

Fecioara

Barbatii din fecioara au mereu o sumedenie de sfaturi de dat. Inclusiv partenerei. Si acest lucru se intampla doar atunci cand sunt interesati de o persoana. Daca deodata a incetat sa iti mai dea mici sfaturi, fie ele si despre felul in care gatesti, inseamna ca are pe altcineva si ca nu il mai atragi.

Balanta

Balantele se pricep de minune la manipulare emotionala atunci cand sunt luate la intrebri. Partenerul din zodia balantei poate fi atat de revoltat, incat te poate face sa te simti vinovata ca ai banuit asa ceva. Ai grija sa nu cazi intr-o astfel de capcana.

Scorpion

Cand insala, scorpionii devin critici la adresa partenerei stabile. Daca incepe sa faca comentarii pe baza siluetei tale sau a comportamentului tau este clar ca a gasit refugiu in bratele altei femei.

Sagetator

Sagetatorii sunt din fire foarte distrati. Lasa mereu indicii in cazul in care au pe altcineva si vor schimba povestea de fiecare data cand vor fi intrebati despre acest subiect. Asa ca va fi lesne de inteles daca nu sunt fideli.

Capricorn

Barbatii capricorni, la fel ca si scorpionii, vor deveni cat se poate de critici la adresa ta. Acest lucru se intampla doar daca sunt prinsi cu mata in sac si este un semn destul de puternic ca nu sunt fideli.

Varsator

Daca mint, varsatorii nu schiteaza nicio emotie. Tocmai de aceeaa, daca aveti impresia ca trateaza cu raceala un subiect legat de fidelitate, ar trebui sa va puneti multe intrebari.

Pesti

Barbatul din zodia pesti este dat de gol de propria constiinta atunci cand insala. Daca pare ca se straduieste prea mult sa iti faca toate poftele, clar a calcat stramb.

VEZI SI

Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie

Cat de bun este in pat, in functie de zodie

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *