Search for content, post, videos

Cum stai cu dragostea la final de 2014 si inceput de 2015, in functie de zodie. Tot ce se va schimba si cum incepe noul an

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului are parte de mari surprize in dragoste la finalul lui 2014 si la inceputul lui 2015.

 

Se pare ca la pragul dintre ani multi nativi ai zodiacului sunt pusi la incercare de catre astre, insa schimbarile ce apar se pot dovedi a fi minunate pe termen lung. Cu toate acestea, este nevoie de implicare din partea fiecaruia, pentru ca planul amoros sa fie mereu in armonie.

 

Asadar, iata cum stai cu dragostea la final de 2014 si inceput de 2015, in functie de zodie

 

BERBEC

 

Finalul lui 2014 este destul de furtunos pe plan amoros pentru Berbeci. Nativii acestei zodii se confrunta cu o serie de probleme cu persoana iubita, in special din cauza faptului ca nu prea mai exista comunicare in relatie. Insa, la finalul lui decembrie lucrurile par sa se indrepte, asa ca vor pasi cu dreptul in 2015 din punct de vedere al dragostei.

 

TAUR

 

Taurii au parte de un final singuratic din punct de vedere amoros in 2014. Este foarte posibil sa fi pus recent capat unei relatii destul de lungi, iar la finalul lui 2014 se simt destul de abatuti. Insa, este posibil sa cunoasca pe cineva chiar in preajma Sarbatorilor de Iarna, iar inceputul lui 2015 sa fie unul plin de pasiune si de dragoste.

 

GEMENI

 

Gemenii se bucura de un final de 2014 si un inceput de 2015 minunate din punct de vedere amoros. Au parte doar de armonie in cuplu, iar persoana iubita le este alaturi in absolut orice isi doresc sa intreprinda. Mai mult decat atat, se simt de parca s-au indragostit a doua oara de cel sau cea care le este alaturi.

 

RAC

 

Si pentru Raci se prevede un final de 2014 foarte bun din punct de vedere amoros, iar aceasta stare nu se va propaga doar spre inceputul lui 2015, ci pe perioada intregului an urmator. Au parte doar de armonie in cuplu, ceea ce-i face sa se simta foarte linistiti si impacati cu sine.

 

LEU

 

Leii isi dau seama la finalul lui 2014 ca persoana care le este alaturi deja de ceva vreme le este mai mult decat un partener in amor. Astfel, Leii realizeaza ca au parte de un adevarat complice in tot ceea ce realizeaza si acest lucru ii face sa intre in 2015 cu dreptul din punct de vedere amoros.

 

FECIOARA

 

Nu acelasi lucru poate fi spus si despre nativii din Fecioara, care la finalul lui 2014 trec printr-o serie de momente tensionate din punct de vedere amoros. Incep sa-si puna intrebari cu privire la integritatea relatiei lor si este foarte posibil sa intre in 2015 de unii singuri. Insa, acest lucru nu va face decat sa deschida portite multe si frumoase catre un viitor mult mai luminos in dragoste.

 

BALANTA

 

Balantele par sa se bucure nespus de mult de statutul de burlaci sau burlacite. Se bucura enorm de mult de libertatea amorosasa atat la final de 2014, cat si la inceputul lui 2015. Vor experimenta foarte mult in aceasta perioada, fara a spera sa gaseasca pe cineva pentru o relatie stabila.

 

SCORPION

 

Final de 2014 foarte incins din punct de vedere amoros pentru Scorpioni. Se simt doriti si vanati, iar acest lucru ii face sa se simta foarte bine in propria piele. Asa ca inceputul lui 2015 se va dovedi a fi cat se poate de frumos din punct de vedere amoros.

 

SAGETATOR

 

Sagetatorii se confrunta cu o serie de neintelegeri cu persoana iubita la finalul lui 2014, aceste neintelegeri fiind cauzate in special de instabilitatea financiara a cuplului. Daca vor reusi sa comunice insa, vor avea parte de un inceput de 2015 armonios nu numai din punct de vedere amoros, dar si financiar.

 

CAPRICORN

 

Capricornii au parte de un final de 2014 exact asa cum si-au dorit, adica in singuratate. Anul 2014 nu le-a fost deloc prielnic pe plan amoros si acum vor doar sa se odihneasca putin. Insa caruselul dragostei nu sta niciodata pe loc asa ca inceputul lui 2015 va fi unul cu adevarat furtunos din punct de vedere amoros, intr-un sens bun.

 

VARSATOR

 

Varsatorii au parte de un final de 2014 magnific din punct de vedere amoros datorita felului in care persoana iubita isi arata recunostinta si dragostea. Iar inceputul lui 2015 si intregul an vor fi din ce in ce mai bune in dragoste, culminand in septembrie 2015 cu un moment de mare anvergura amoroasa.

 

PESTI

 

Pestii au parte si ei de un final linistiti de 2014 in amor. Persoana iubita da dovada ca a inteles intr-un final de ce anume au nevoie nativii din pesti pentru a se simti fericiti si va continua sa se comporte in consecinta si la inceputul lui 2015.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *