Search for content, post, videos

Cum seduci un barbat insurat

Daca ti-a picat cu tronc un barbat insurat, afla ca exista metode de a-l seduce care pot sa-l faca sa pice efectiv in bratele tale. Avand in vedere ca se spune ca in dragoste si in razboi totul este permis, ar tebui inainte sa incerci sa seduci un barbat insurat sa te gandesti daca merita efectiv sa faci acest lucru si daca nu cumva ai facut doar o pasiune nebuna, trecatoare, pentru acel barbat.

PEntru a iti da seama daca acesta este cazul, cel mai simplu este sa faci sex cu el si apoi sa analizez ceea ce simti. Daca fiorul nu te paraseste, atunci sunt sanse foarte mari sa te fi indragostit cu adevarat de acel barbat si sa il doresti alaturi de tine mereu.

Asadar, iata cum seduci un barbat insurat:

– In primul rand, vorbeste cu el. Cauta orice situatie in care poti purta o discutie cu acel barbat, doar intre patru ochi, si afla cat mai multe detalii despre viata lui. Inevitabil dupa ce va capata incredere in tine, te va vedea drept o persoana careia doreste sa i se confeseze.

– Discutiile intre patru ochi te duc inevitabil la al doilea pas al tehnicii de seductie a unui barbat insurat. Astfel, dupa ce iti va fi povestit, in mare, despre viata sa, va ajunge sa iti povesteasca unele dintre cele mai intime lucruri care se petrec intre el si sotia sa.

– Acesta este momentul unde tu va trebui sa fi foarte atenta! Astfel, trebuie sa identifici ce anume nu ii mai place la sotia sa si sa faci in asa fel incat, prin comportament, nu prin vorbe, sa dai de inteles ca nu te asemeni deloc cu ea.

– Un alt lucru foarte impoertant pentru a seduce un barbat insurat, este sa te arati activa din punct de vedere sexual si dornica de sex. Acest lucru ii va lua mintile oricarui barbat insurat, avand in vedere ca va presupune ca sansele de a te baga in pat sunt foarte mari.

– Nu in utlimul rand, fii sincera cu el cu privire la parerea ta despre copii. Barbatii insurati respecta o femeie care este sincera in ceea ce priveste dorinta de a avea sau nu copii. In felul acesta, isi pot face o idee teoretica cu privire la felul in care ar putea decurge relatia dintre voi.

– Cel mai important lucru insa, este ca dupa ce ai facut toate demersurile de mai sus, sa ii spui sincer ca il doresti si ca il vrei alaturi de tine mereu. Atunci va fi punctul critic in care, in funcite de reactia lui, iti vei da seama daca flirteaza doar pentru sex sau daca isipune serios problema de a isi parasi sotia si a ramane cu tine. In orice caz, aceasta decizie trebuie sa vina in primul rand de la el, pentru ca daca va simti ca l-ai manipulat si presat sa faca acest lucru, sansele sa te paraseasca foarte repede dupa ce dispare fiorul sexual sunt foarte mari.

Asadar, ca sa seduci un barbat insurat, de fapt, nu este nevoie decat sa te comporti ca o adevarata doamna.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *