Search for content, post, videos

Cum se prepara cafeaua care creste apetitul sexual

Daca tot obisnuiesti sa bei cafea, de ce n-ai adauga cateva ingrediente ca sa obtii mai mult decat trezirea de dimineata? Iata cum se prepara cafeaua care creste apetitul sexual!

 

In primul rand, totul incepe cu aproximativ 150 de mililitri de cafea de Java, aceasta fiind recomandata pentru efect maxim. Insa poate fi folosita si alt tip de cafea. Ai nevoie de un bol in care sa torni 150 de mililitri de cafea fierbinte.

 

Adaugi ulterior cacao. Cacaua naturala, neprocesata in nicun fel, este un stimulent puternic. Iti pune sangele in miscare, contribuind la o mai buna circulatie sangvina, si creste productia de serotonina, hormonul starii de bine, in organism. Pui o lingura de cacao naturala in cafeaua fierbinte.

 

Mai apoi, pui scortisoara. Aceasta accelereaza arderile si ofera vitalitate organismului. Pui o jumatate de lingurita de scortisoara in cana.

 

Adaugi si o lingura de miere. In urma mai multor studii au fost consemnat proprietatile benefice ale mierii asupra fertilitatii si a virilitatii.

 

Urmeaza laptele de cocos, din care pui doua linguri in bolul in care ai pus ingredientele anterioare peste cei 150 de mililitri de cafea fierbinte. Laptele de cocos ajuta la mentinerea echilibrului hormonal al organismului, abunda in grasimi sanatoase si ofera energie corpului.

 

La final adaugi o lingurita de pudra de maca. Aceasta este, practic, o radacina care se gaseste in comert, mai cu seama in magazinele tip plafar, sub forma de pudra. Maca contine acizi grasi, calciu, vitaminele B1, B2 si B12, fosfor si contribuie, totodata, la cresterea imunitatii, dar si la imbunatatirea sistemului nervos al organismului. De asemenea, pudra de maca iti ajuta corpul sa produca enzimele necesare pentru mentinerea echilibrului hormonal. Mai mult, are proprietati dovedite in cresterea fertilitatii, fiind de regula folosita ca afrodiziac.

 

Asadar, ai un bol in care ai pus 150 de mililitri de cafea fierbinte, o lingura de cacao naturala, doua linguri de lapte de cocos, o lingura de miere, o jumatate de lingurita de scortisoara si o lingurita de pudra de maca. Amesteca bine preparatul si astfel vei obtine cafeaua care creste apetitul sexuale.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *