Search for content, post, videos

Cum le urasc femeile pe cele cu care au fost inselate! Exista reguli!

Orice femeie care a fost inselata si a aflat despre actul de infidelitate a simtit ura impotriva „celeilalte femei”, iar unele cazuri a si manifestat-o.

Dar si furia, si durerea resimtite in acele momente trebuie sa se manifeste in baza unor reguli, spre bine viitor al celei inselate.

 

Este clar ca orice femeie care a aflat ca a fost inselata, intr-un acces de furie, si-ar fi dorit sa ii smulga tot parul din care amantei barbatului, fie ea de-o noapte, fie de „lunga durata”. Aceasta furie este, insa, deseori infranata si pe buna dreptate, dupa cum scrie Gena Kaufman in editia americana a revistei „Glamour”. Ce a oprit-o pe Gena de la a-si manifesta trairile: „demnitatea, teama de a nu ajunge la puscarie, forta fizica nu tocmai buna si principiul de a nu ma lupta cu femeile, caci sunt una de-a lor”, spune insasi scriitoarea.

 

Tot ea atrage atentia ca, la o privire obiectiva asupra actului de infidelitate, femeia inselata ar trebui sa-si infraneze si sa-si controleze emotiile, nu spre binele „celeilalte femei” sau a barbatului adulterin, ci chiar spre binele ei viitor.

 

Gena Kaufman, fost avocat care a lasat codurile legislative in spate si s-a reprofilat pe terapie relationala, spune ca exista, in fond, anumite reguli dupa care orice femeie inselata ar trebui sa se ghideze atunci cand vine vorba de cand si de cat de mult are voie sa urasca amanta partenerului ei.

 

Regula nr. 1

Ai voie sa urasti „cealalta femeie” in ziua in care ai aflat ca esti inselata. Poate nu pare a fi rational sau corect, dar tocmai ce ai descoperit ca barbatul in care iti puneai toata daruirea umbla prin patul alteia. In acea zi poti ura pe absolut oricine si te si poti manifesta in fata celor foarte apropiati, solidari cu tine in durere si in furie.

 

Regula nr. 2

In ziua in care ai liber la ura, trebuie sa-ti mentii planurile de razbunare ticluite impotriva „celeilalte femei” la nivel imaginar. Cu alte cuvinte, daca vrei sa dai cu masina peste ea sau sa o tunzi zero, abtine-te! Nu arunca cu oua in geamurile casei ei si nici nu o face „tarfa” pe Facebook. Chit ca ai avea un moment de rasuflate, toate aceste actiuni s-ar intoarce impotriva ta.

 

Regula nr. 3

Dupa ce ti-ai limpezit usor creierul si ai scapat de furia indreptata impotriva amantei, adu-ti aminte ca iubitul te-a inselat, nu ea! Inceteaza sa vorbesti urat de ea. Plus ca orice femeie poate fi, la un moment dat, „cealalta femeie”.

 

Regula nr.4

Daca afli ca ea habar nu avea de existenta ta, alunga orice urma de furie si de ura indreptate impotriva ei. Pana una alta, si ea este in aceeasi oala ca tine: a fost mintita la randu-i de acelasi barbat. Asta nu inseamna ca trebuie sa legati vreo prietenie, dar invinuind-o nu faci altceva decat sa-l absolvi, intr-o oarecare masura, pe adevaratul vinovat: El.

 

Regula nr. 5

Daca afli ca ea stia de tine si chiar l-a ajutat pe iubitul tau sa fuga din casa ca sa se vada cu ea, atunci o poti ura un pic, cel putin. Dar nu uita, el te-a inselat, nu ea. De „cealalta femeie” nu te leaga decat o „circumstanta”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *