Search for content, post, videos

Cum sa treci mai usor peste o despartire care ti-a sfasiat sufletul

Atunci cand ai sufletul rupt in bucati dupa o despartire, cel mai la indemana este sa te refugiezi in mancare, sa-ti schimbi look-ul sau sa vizionezi filme triste alaturi de prietenele tale. Iata alte metode mult mai utile care te vor ajuta sa treci peste o despartire.

Exista mai multe jumatati
Cel mai important lucru de retinut este ca in viata exista mai multe jumatati. Chiar daca vi se pare ca nu veti mai gasi pe nimeni, este compet gresit.

Nu mai dramatizati si incetati sa va mai lingeti ranile, acest lucru nu va face decat sa agravezi lucrurile. Specialistii va sfatuiesc sa uitati complet vechea relatie, fara sa va faceti false sperante ca va veti mai impaca vreodata.

Adopta un animal de companie
In cazul in care va simtiti extrem de singura dupa despartire, puteti sa adoptati un animal. Acesta va umple casa si sufletul, iar noul prieten necuvantator va poate distrage atentia de la gandurile negre pe care le aveti.

In acest mod va veti simti mai utila pentru altii. Ce poate mai frumos decat sa te intorci acasa si sa te astepte un suflet cald.

Mergeti la sala
Daca majoritatea femeilor care se despart aleg sa-si schimbe look-ul, o idee mult mai buna ar fi sa te apuci de sala.

Sportul ii va da sufletului forta sa mearga mai departe. In timpul exercitiilor fizice se elibereaza endorfine, acestea dau o stare inexplicabila de bine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *